Nytt år - Ny cykel!

TILL CYKLARNA

Klä dig efter väder!

TILL UTRUSTNING

Ta hand om din cykel!

TILL CYKELVÅRD

Rusta dig för halkan

TILL DUBBDÄCK

Lys upp mörkret

TILL LAMPOR

Högsäsong för trainer

TILL TRAINERS

Vanliga frågor & svar hittar du här!

FAQ

Mektips avsnitt 17 - Dämparservice

VI SOM CYKLAR

Vi på Cykloteket är passionerade cyklister och vi vill inget hellre än att hjälpa dig att komma igång med cyklingen – oavsett vilken nivå du är på. Vi har cyklar för alla! Cykloteket är en renodlad cykelaffär och vi är även störst på cykeltillbehör och kläder. Genom att fokusera på service och kvalitet kan vi även erbjuda vår uppskattade Livstids Servicegaranti på alla cyklar vi säljer.

Genom vår höga servicenivå, kvalitén på våra cyklar och att vi tar hand om efterjusteringar, kan vi tryggt påstå att det är störst chans att du blir nöjd med ditt cykelköp på Cykloteket.

CYKLOTEKET.SE

Alla är inte så lyckligt lottade att de kan besöka oss i våra butiker och det kan bero på var en bor eller kanske tidsbrist. Då finns vår hemsida; www.cykloteket.se. Här kan du kolla lagersaldon och handla direkt i vår webshop. Betala gör du enkelt via ditt kreditkort eller genom Klarna där du smidigt kan välja mellan delbetalning, faktura och direktbetalning, du väljer själv.

Vår ambition är att vara Sveriges snabbaste webshop för dig som cyklar. Finns varan i lager, är målet att du ska ha den levererad inom 1-3 vardagar efter beställning. Du behöver inte vara nollåtta för att kunna handla i Sveriges bästa cykelbutik!

FÖRMÅNSCYKEL

Låt era medarbetare ta del av en Förmånscykel på ett enkelt och smidigt sätt till förmånliga villkor. Tillsammans med dig skräddarsyr vi ett erbjudande till dina medarbetare. Cykel, hjälm, kläder – kort sagt det du och dina medarbetare behöver för en fulländad och komplett cykelupplevelse. Läs mer här.