Black Week på Cykloteket 2021

Passa på att fynda! Galna priser på cyklar, tillbehör, utrustning, komponenter - ja allt du behöver. Både online och i våra butiker.

Vad är Black Friday?

Som så mycket annat har detta fenomen sitt ursprung i USA. Black Friday är en stor readag som infaller i slutet av November. Termen "Black Friday" användes första gången 1869 när ett par investerare orsakade en börskrasch till följd av att de höjde priset på guld. Idag är det dock en annan förklaring som används och det är den att det var dagen då butikerna visade svarta siffror - dvs. positiva resultat. Butikerna lockar med bra erbjudanden och kraftiga prissänkningar och trycket är högt. Under 2013 tog sig trenden till norden och började synas bland flera svenska e-handelsföretag och butikskedjor. Black Friday har tagits emot med glädje då många ser det som ett ypperligt tillfälle att handla julklappar till riktiga pangpriser och försäljningsrekord slås nästan varje år. På Cykloteket kan du fynda allt inom cykel till riktigt bra priser. Black Friday infaller den 26 november 2021.

 

Vad är Black Week?

I Sverige har Black Week blivit ett samlingsbegrepp på hela perioden som startar måndag samma vecka som Black Friday infaller. Black Week 2021 startar alltså den 22 november och avslutas den 29 november som kallas för Cyber Monday. Passa på att fynda på Cykloteket både online och i våra butiker.

Vad är Cyber Monday?

Cyber Monday infaller tre dagar efter Black Friday som alltså är den 29 november 2021. Från början var det en marknadsföringsterm för e-handlare och det var startskottet för julhandeln. På senare år har det gått över till att bli avslutningen på Black Week. Avlsuta din Black Week med oss på Cyklokteket!

Kolla in ALLA våra erbjudanden under Black Week här och fynda du också!

Till alla erbjudanden