Åka bil till jobbet funkar inte för mig

Åka bil till jobbet funkar inte för mig

Tre parkeringsböter på tre veckor! Va f*n! Och alla utdelade i garaget på min arbetsplats. Jag är uppenbarligen inte skapt för att åka bil till jobbet.

Förkylningen ligger fortfarande och pyser med täppt näsa, nysningar och lock för öronen. Även fast snön suktar och förstärker längtan till cykeln på någon metanivå, så stirrar mig termometern i köksfönstret rakt i ögonen med sina ca -10 grader och säger: för kallt för dig!


Men det stämmer ju inte i vanliga, friska tillstånds, fall. Jag räds inte att cykla i kylan längre, vilket jag skrivit om tidigare. Känslan när man anländer till sitt mål efter att ha tagit sig fram på snöiga och bitvis isiga cykelvägar är väldigt skön, och isigt skägg känns som en cool bonus (och bra content för sociala kanaler). Men man måste inse att ibland kan kylan besegra en, och då är det bäst att komma ihåg att betala parkeringsavgiften.

 

Trampa lugnt (och parkeringsböters-fritt)!

 

/Calle