Smått o gott slutet närmar sig!

Smått o gott slutet närmar sig!

Kontaktpunkter är en viktig del av cykeln så till detta bygge fick det bli min absoluta favoritsadel när det ska köras fort!

En Pro Stealth med kolfiber rails kändes som ett solklart val här, plockade även skruvarna under ersatte med en bit eltejp och spar 3g! Inne på min tredje säsong med den här sadel modellen och sitter alltid väldigt bra på den på cyklar med lite mer aggresiv sittställning.

Om du inte riktigt får till det med din nuvarande sadel kan jag även tipsa om att du alltid kan testa en sadel hos oss o byta inom 30 dagar om du inte är nöjd, spana in Garanterat nöjd.

Ett Elite Cannibal XC är kanske inte världens lättaste ställ men 36g kan jag leva med då jag vet att det håller flaskan grymt bra och är smidigt att komma i när det skumpar.

Handtagen blir ett par från ESI som jag kört tidigare, både lätt och med bra komfort även på ett längre långlopp.

Okej här går det att spara vikt men styrändpluggarna från Pro kommer skydda mitt tjusiga styre om jag skulle råka syna backen (dessvärre troligt att det kommer hinnas med under säsongen).

Okej kanske inte första prylen du tänkte på skulle dyka upp här, men efter att ha trängts i skogarna vet jag vid det här laget att om man kan lyckas förvarna dom man delar skogen med så blir stämningen bättre. Inte den lättaste ringklockan men den här nya Oi deluxe klockan från Knog låter mycket och bra att den dessutom är sjukt snygg är ju inte fel det heller.

Som ni ser är jag ju sjuuukt nära 10kg, det mesta är med i kalkylen ovan men att bygga ihop en cykel med fett o annat som går åt brukar kunna adera lite, plusset för mig den här gången är att styrrör och bromsslangar är okapade.

Tänker att nästa post vi ses då får vi svaret om vad den landa på, håll tummar och tår.