Boka service i vår cykelverkstad

I alla våra butiker har vi stor cykelverkstad, med av oss utbildade mekaniker, som är redo att hjälpa dig med din cykelservice. Vare sig du vill laga punktering, serva din dämpare eller få hjälp med växeljustering. För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att du bokar tid i någon av våra cykelverkstäder den dag som passar dig bäst.

Välj butik:

EN CYKEL PER BOKNING

För att kunna serva effektivt kan vi endast ta emot en cykel per bokning. Har du fler cyklar som behöver service kan du göra flera bokningar.
OBS! Vid behov glöm inte att uppdatera dina kontaktuppgifter, så har vi lättare att nå dig när cykeln är klar.

RENGÖRING

Din cykel måste vara rengjord vid inlämning för service. För kraftigt smutsade cyklar tillkommer kostnad för cykeltvätt.

UTHÄMTNING

Cykeln servas i möjligaste mån under bokningsdagen och finns för avhämtning efter tid som vi avtalar vid inlämnandet. Oftast står cykeln klar kl.16.00 på bokningsdagen. Skulle vi ej kunna slutföra arbetet p.g.a. reservdelsbrist eller annat hör vi av oss om ny tid för uthämtning.

ÖVRIGT

Vi slutmonterar ej externa cyklar från kartong på grund av att garantiåtagandet övergår till den som slutmonterar en cykel och Cykloteket står endast för garanti på cyklar köpta på Cykloteket.