Cykloteket Norrtull

Idag stängt

Vi stänger i norrtull

Med ett förändrat shoppingbeteende idag, där ytterstads- och webbhandeln ökar samtidigt som cityhandeln minskar, har vi valt att stänga Norrtullsbutiken på Gävlegatan den 20 januari 2019.

Bakgrund

1994 flyttade vi in på Torsgatan 66 vid Norrtull i Stockholm. 2001 gick flyttlasset knappa 100 meter till Norra Stationsgatan 75 och när bygget av Hagastaden kommit en bit på väg 2014, flyttade man in tvärs över gatan i då nybyggda och befintliga lokalen på Gävlegatan 35. Samtidigt som vi öppnat nya butiker i Stockholms ytterområden och sett en positiv och snabb utveckling i de nya butikerna samt på vår webbshop, har vi märkt en nedåtgående trend för omsättningen på Norrtull under senare tid, och idag är lönsamheten för dålig. Just bygget runt hela Norra Station av Hagastaden och den minst sagt röriga infrastruktur det inneburit, är en avgörande del till att omsättningen minskat så kraftigt sen 2011. Detta, i kombination att vi öppnat fler enheter i Stockholm, har gjort att många kunder hittat till någon annan Cykloteketbutik eller verkstad istället. 

Hitta till våra andra butiker

Faktum är att vi inom 1 mils radie kan erbjuda hela 5 andra Cykloteketbutiker, varav den närmaste verkstadsbutiken, Cykloteket Service Store på Mäster Samuelsgatan, ligger bara 2 km från Norrtullsbutiken. Redan idag fungerar Cykloteket sömlöst gällande service och garantier, så alla tidigare kunder från Norrtullsbutiken får självklart samma service framöver på övriga Cykloteketbutiker.

Cykloteket Service Store, Stockholm City   Alla Butiker


Kontakt

Telefon: 08-5454 9390 (Växel)


Ordinarie öppettider

Alla dagar:
Stängt