Inspiration

Här hittar du intressanta produkttester, inspirerande reportage, information från våra samarbetspartners och nyheter från cykelvärlden.

jultider
Öppettider för Cyklotekets butiker under jul- och nyårshelgen.
Träningstips för trainer
För att slippa blötan och kylan ute kan man med fördel förlägga vissa träningspass inomhus, där man tar hjälp av en s.k. trainer, d.v.s. en ställning där man sätter fast cykeln och således kan cykla med sin egen cykel inomhus. Fördelen med en trainer är
Mektips - Lufta Shimano hydraulisk skivbroms
Svampiga bromshandtag är inte roligt. Du behöver inte vara cykelmekaniker för en lättare underhållsluftning. Vi visar hur det går till i den här guiden.
Mektips - byte av skivbromsbelägg
Bra fungerande bromsar på din cykel är superviktigt! Cyklotekets mektips guidar dig genom byte av skivbromsbelägg och det är inte så svårt som en kan tro.
Klä dig rätt – håll kylan borta
För trettio år sedan såg man ut som en sämre kopia av Bibendum (Michelingubben) när man cyklade på vintern. Använde man lagerprincipen var det verkligen lager på lager som gällde och även den tunnaste cyklisten såg lite rund ut. Med dagens klädmaterial är
Cyklotekets Proffsmotionärer så gick det
Under den gångna säsongen har du kunnat följa våra sponsrade proffsmotionärer på sociala medier. Nu är säsongen 2017 slut och summeringen kan du läsa här.
Tutto Bici med Vacchi 3/2017
Den omåttligt populära cykelkommentatorn tillika krönikören Roberto Vacchi konstaterar att han är en vintercyklist, fast inomhus, oftast i en spinningsal.
Tutto Bici med Vacchi 2/2017
Den omåttligt populära cykelkommentatorn tillika krönikören Roberto Vacchi belyser här vikten av cykelbanor och hur cyklister cyklar med livet som insats.
Rickard raljerar om n+1
Rickard är en självutnämnd cykelguru som lever och andas cykel, samlar på topcaps och tycker om att raljera om cykling. Hur många cyklar kan en ha, egentligen?
Fabian Cancellara med passion för cykling
Vi fick sitta ner och prata med den Schweiziske giganten inom cykelsport, Fabian Cancellara, där han berättar om sina nya projekt och livet som cykelpensionär.
Jobba på Cykloteket
Vi söker nu butikssäljare & cykelmekaniker till våra butiker i Vasastan, Västberga, Täby, Bromma, Häggvik & Västerås. Du är helst sportig & friluftsintresserad
Cykling uppåt väggarna
Velodromcykling kan vara lite skrämmande vid första anblicken men vissa kallar det för en skatepark, fast för vuxna landsvägscyklister. Testa själv, i Falun!
PI Dry
PI Dry är mjukt och skönt direkt mot huden, det är stretchigt som lycra, mycket slitstarkt och är mycket vattentåligt. Dessutom andas det bäst i klassen
BioViz - Se till att du syns i trafiken
Genom att studier av vårt biologiska rörelsemönster och hur det uppfattas av vår omgivning, kan BioViz radikalt öka din synlighet i trafiken. Pearl Izumi BioViz
prova elcykel
Med elcykelpremien är det nu mer intressant än någonsin att titta på en elcykel. Cykloteket erbjuder alltid testcykling och nu är vi också ute för att möta dig

Kontakta oss

E-post: info@cykloteket.se
Telefon: 08-5454 9390

 

Cykloteket AB

Org. nr: 556529-4567
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten

CYKEL - det perfekta transportmedlet!