Jobba på Cykloteket

Cykloteket är ett företag som startades för drygt trettio år sedan och vi är ledande i vår bransch. Vi befinner oss i en expansionsfas och behöver därför rekrytera personal till våra butiker i Stockholm och Västerås. Både säljare och servicetekniker. Relativt omgående men också inför nästa säsong med start i slutet av februari.

Vi har alltid jobbat med kvalitetsprodukter från branschens ledande leverantörer och tillsammans med vår kompetenta personal försöker vi skapa den fulländade cykelupplevelsen för våra kunder. Vi strävar ständigt efter att överträffa deras förväntansbild. Som medarbetare hos oss arbetar du  med hjälp av tydliga processer för att ge våra kunder en optimal upplevelse.

Vi letar efter personer som har samma höga ambitionsnivå som vi. Kanske är det du? 

KUNDSERVICEANSVARIG

Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad till ett arbete som främst kommer att innebära möten med och service till de kunder som hör av sig till oss via telefon, mail, sms och chatt.

Om jobbet
Du kommer att ansvara för att utveckla och bemanna Cyklotekets kundservice. Till din hjälp kommer du att ha erfarna medarbetare som kan cykel och känner våra kunder. Utöver ansvaret för kundservice kan det tillkomma övriga traditionella arbetsuppgifter på ett lager. Du och ditt team kommer att vara placerade på vårt Centrallager i Västberga.

Vem är du?
Du är en utpräglad servicemänniska och sätter alltid kunden i första hand. Du har hög social kompetens och god kommunikationsförmåga. Du är lyhörd och duktig på att bemöta olika personligheter.
Vidare är du strukturerad och har en god administrativ förmåga, du är stresstålig och brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service.
Till sist lägger vi också stor vikt vid din personlighet då det är viktigt att du har en positiv attityd, god samarbetsförmåga och helt enkelt gillar att ha kul på jobbet.

Kvalifikationer
Vi tror att du redan idag jobbar med eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Du har ett cykelintresse och grundläggande kunskap om cyklar.
Det är viktigt att du talar och skriver flytande Svenska, därutöver bör du också behärska Engelska på en bra nivå.

Viktig information
Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 mån provanställning.
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka ett personligt brev och CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se


Säljare

Som säljare möter du företrädesvis kund ute i butik för att sälja cykel, tillbehör och utrustning. Men även de tjänster vi tillhandahåller. Utöver detta så kommer du hålla på med påfyllning av varor, skyltning, städning samt enklare servicejobb. Utbildning får du på plats.

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från försäljning eller annat serviceyrke och att du behärskar det svenska språket. Intresse och/eller erfarenhet från cykelvärlden är ett plus men inget krav. Däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Tjänsterna som ska tillsättas är på deltid (upp till 75%) med lön per timme.
Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande så skicka in ett kort brev med tillhörande CV till: anette.kottulinsky@cykloteket.se

Servicetekniker

Våra serviceavdelningar är välbesökta och en mycket viktig del i vår verksamhet. Vi tar emot bokade serviceärenden och enklare ärenden på drop-in. Arbetet innebär en hel del kontakt med kund och allehanda serviceärenden. Det händer också att du får stötta våra säljare med en del kassaarbete.

Vi letar efter dig med dokumenterad erfarenhet från cykelbranschen. Vi vill också att du behärskar det svenska språket eller har en engelska som gör att du kan kommunicera både internt och externt. Du måste inte vara cykelproffs, däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Tjänsterna som ska tillsättas är på deltid (upp till 75%) med lön per timme. Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande så skicka in ett kort brev med tillhörande CV till: anette.kottulinsky@cykloteket.se

MEDARBETARE TILL CENTRALLAGRET

Nu står vi inför en ny säsong inom kort och behöver därför rekrytera personal till vårt Centrallager som försörjer alla våra butiker med varor. Arbetet innebär mottagning, uppackning och avprickning av inkommande varor samt påfyllning och utkörning till samtliga butiker. Centrallagret ligger i anslutning till vår butik i Västberga och har i huvudsak öppet vardagar 7-18. Arbete på enstaka helgdagar under våren kan förekomma.

Vi letar efter personer som har samma höga ambitionsnivå som vi. Kanske är det du? Arbetet kräver ordningssinne, förmåga att växla tempo, samarbetsförmåga, eget driv, god fysik och körkort.

Tjänsterna som ska tillsättas är på heltid i form av visstidsanställningar från mitten av februari till slutet av augusti. Eventuellt kan förlängning erbjudas. Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan. Välkommen med din ansökan senast 12 januari till: anette.kottulinsky@cykloteket.se

digital marknadsförare

Vi söker en digital marknadsförare till Cykloteket. Du kommer jobba i tätt samarbete med såväl marknadschefen som övriga nyckelpersoner inom marknad, inköp och försäljning. Du förväntas ta mycket eget ansvar och ha eget driv att förbättra och utveckla resultatet för de gemensamt uppsatta målen. Eftersom organisationen är liten, finns både möjligheten och förväntansbilden av att du ska själv ska påverka och utveckla rollen som digital marknadsförare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetet kommer bl.a. bestå i att arbeta med:
- administrera och analysera våra digitala kanaler, som Google, sociala medier och annan digital marknadsföring.
-  skapa digitala kampanjer och följa upp desamma i analysverktygen.
-  hantera och administrera annonseringen i Google AdWords och Facebooks + övriga sociala kanaler.
- moderera våra sociala kanaler och fungera som digital redaktör för vår externa kommunikation.
- ta fram nyckelvärden för mätning av digitala aktiviteter.
- rapportera till ledningen hur utfallet blev och föreslå förändringar som leder till förbättrad konvertering.
- löpande utveckla och förbättra Cyklotekets digitala närvaro.

Vi tror att du som söker:
- har stor vana att hantera annonsverktygen i Google och Facebook.
- kan Google Analytics på dina fem fingrar.  
-  har några års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- är bevandrad inom SEO och förstår inverkan på hur det inverkar på digitala beteenden.
- har ett stort eget driv och en vilja att skapa resultat.
- har en förståelse av att kunden alltid står i centrum.
Har du dessutom en vana av att jobba inom CRM och Marketing Automation, är det meriterande.

Tjänsten kommer tillsättas snarast och intervjuer kommer ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt till marknad@cykloteket.se. Har du frågor om tjänsten, kontakta vår marknadschef Lasse Frick; lasse@cykloteket.se.

VERKSTADSANSVARIG

Under de senaste åren har teknikutvecklingen inom cykelbranschen gått kraftigt framåt, och idag måste servicetekniker kunna betydligt mer. För att säkerställa kompetensen hos våra medarbetare och kontinuerligt följa teknikutvecklingen inom branschen, så söker vi nu en person med övergripande ansvar för verkstäderna. Personen kommer även att fungera som en central mekanikerresurs för mer avancerade servicejobb inom samtliga verkstäder på Cykloteket. Kort sagt, vi söker en senior servicetekniker med ett samordnande ansvar för vårt serviceerbjudande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

VEM ÄR DU?
- För att klara den här rollen så måste du ha en gedigen bakgrund som mekaniker och vara intresserad av den senaste tekniken.
- Du måste prata svenska för att kunna hantera alla moment som ingår i rollen.
- Det är meriterande om du även har en grundläggande kunskap inom elteknik, då elcykeln innebär en mer avancerad del av servicejobben i framtiden.
- Vi tror samtidigt att du har en pedagogisk inriktning för att kunna implementera kompetensen hos övriga servicetekniker.
- Naturligtvis är du serviceinriktad och förstår att kunden alltid står i centrum, oavsett om kunden är slutkonsument i butiken eller om det är en av våra verkstäder.
- Då rollen kommer innebära arbete på samtliga av våra butiker, förutsätter det att du är flexibel både gällande arbetstid och vart du arbetar. Därför är det också ett krav att du har körkort.


I rollen som verkstadsansvarig ingår bland annat:
- Utvärdering och inskolning i anslutning till nyanställningar av servicetekniker.
- Introduktions- och löpande utbildning av servicetekniker.
- Upprättande och uppföljning av individuella utvecklingsplaner för samtliga servicetekniker.
- Utbildning av övrig butikspersonal för relevant kunskapsnivå för servicejobb.
- Löpande kvalitetskontroll av våra verkstäder enligt checklista.
- Hålla verksamheten uppdaterad på behov av t.ex. nya specialverktyg och uppdateringar av mjukvara och även tillse att verkstäderna har rätt utrustning.
- Planera för och genomföra centrala verkstadsarbeten och bygga ett system för att administrera att jobben blir utförda i tid och på rätt sätt.
- Deltaga på event och aktiviteter där servicejobb ingår.
- Övrig tid fungera som resurs på de olika verkstäderna för att stärka upp där det behov finns för dagen.

Tjänsten kommer tillsättas snarast och intervjuer kommer ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV så snart som möjligt till anette.kottulinsky@cykloteket.se.

 

Kontakta oss

E-post: info@cykloteket.se
Telefon: 08-5454 9390

 

Cykloteket AB

Org. nr: 556529-4567
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten

CYKEL - det perfekta transportmedlet!