Livstids
servicegaranti

vi finns här för dig!

Livstids Servicegaranti följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på Cykloteket. Livstids Servicegaranti är helt enkelt en efterjusteringsservice på cykeln när den behöver ses över. Hur många gånger som helst, året runt, så länge du äger cykeln. Det kanske låter som stora ord, men i och med att vi väljer de märken och modeller vi säljer med största noggrannhet, vet vi att cykeln också ska hålla för det vi säger att den är tänkt för. Därför kan vi lova att du alltid får Livstids Servicegaranti.

Vi har haft Livstids Servicegaranti i många år, vilket är mycket uppskattat av våra kunder. Idag lämnar de flesta in sina cyklar på regelbunden service för en ordentlig genomgång. På så sätt underlättar vi också för oss själva i framtiden. Får vi möjligheten att hålla din cykel i trim, blir det lättare för oss att hålla en högklassig och snabb service även fortsättningsvis. Regelbundenheten och det faktum att vi bara säljer kvalitetscyklar har hjälpt oss att utveckla Livstids Servicegaranti till något som är till fördel både för dig och för oss. Vår service är vårt vapen i kampen att vinna ditt förtroende. I slutändan kan man därför säga att den största vinnaren är kunden, dvs. du själv. Slår du ut kostnaden för din cykel per använd kilometer, är det hos oss på Cykloteket du får mest cykel för pengarna.

Så funkar det

Livstids Servicegaranti följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på Cykloteket. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmän kontroll av cykelns kondition. Justering av reservdelar ingår endast om de är inköpta hos, och monterade av Cykloteket. Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om Cykloteket anser att cykeln är OK.

Livstids Servicegaranti är helt enkelt en efterjusteringsservice på cykeln när den behöver ses över. Hur många gånger som helst, året runt, så länge du äger cykeln. Det kanske låter som stora ord, men i och med att vi väljer de märken och modeller vi säljer med största noggrannhet, vet vi att cykeln också ska hålla för det vi säger att den är tänkt för. Därför kan vi lova att du alltid får Livstids Servicegaranti.

När du lämnar in och hämtar din cykel uppvisar du det inköpskvitto du får när du köper cykel. Alternativt är du medlem i Kundklubben, då uppger du bara ditt namn. Det visar att du har köpt din cykel på Cykloteket. Du kan naturligtvis välja vilken Cykloteketverkstad du vill serva din cykel i, oavsett i vilken Cykloteket-butik du köpt cykeln.

Tänk på att under april-juni har vi högsäsong och det kan ibland vara fullbokat. Så vi rekommenderar att du lämnar in cykeln på genomgång under vintern, så är den klar att användas när vårens första värmande solstrålar skiner in genom fönstret. Det som inte ingår i servicen är slitagedelar som bromsklossar, däck, slang mm. och tillhörande verkstadsarbete. Vi hoppas att du nu är övertygad om att Livstids Servicegaranti är det som gör att din cykel kommer att fungera i många år framöver.

Redo för service?

Boka verkstadstid online »

Kontakta oss

E-post: info@cykloteket.se
Telefon: 08-5454 9390

 

Cykloteket AB

Org. nr: 556529-4567
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten

CYKEL - det perfekta transportmedlet!