Sök:

Barncyklar 12 tum (3-4,5 år)

Visa filter »
Kategori


SorteringVarumärke

Om Barncyklar

Vi kanske inte påstår att våra barncyklar är bättre än alla andras. Men vårt sortiment av barncyklar består däremot endast av det bästa vi kan hitta på marknaden. Så pass bra att vi t.o.m. kan erbjuda oss att köpa tillbaka den barncykel du köper av oss när ditt barn behöver en större cykel. Tack vare vårt inbytesprogram Jr Re:cycle kan du nu se till att ditt barn cyklar på en lätt och fin barncykel, i rätt storlek, plus att du inte behöver bekymra dig för att sälja den på nätet.

Viktigaste av allt att tänka på vid köp, är att den nya barncykeln är i rätt storlek - det är en säkerhetsfråga!

Fotbroms och växlar?
Bara för att du som vuxen endast har cyklat med fotbroms, behöver inte det betyda att ditt barn inte kan hantera handbromsar. Låt barnet prova, många lär sig blixtsnabbt. Men visst, vi är inte dummare än att vi vet att en del barn är bekvämare med fotbroms och då är det ju det som är säkrast. Så i vårt modellprogram har vi barncyklar som är både handbromsade och fotbromsade (se Winther barncyklar).
Barn som är lite osäkra i cyklingen bör ha så lite som möjligt som distraherar - inga växlar - för att då istället kunna lägga allt fokus på vart färden bär. Barn som däremot cyklar mycket och har koll på vad dom gör bör ha några växlar, så att det inte blir cykeln som sätter hinder för deras utveckling.
Vi har nu även Frog i sortimentet. Barncyklar från England, med ett genomtänkt koncept som sätter säkerhet och cykelglädje främst.

Läs köpguiden om juniorcyklar!

Läs mer om Frog och om hur man ska mäta sitt barn:

Köpguiden om Frog!