Se alla avsnitt av Cykloteket TV

Cykloteket TV - Alla avsnitt

Välkommen till Cykloteket TV! Ett program där vi intervjuar människor som inspirerar oss från cykelvärlden. Avsnitten sänds live klockan 19:00 varje Tisdag och både inför och under avsnittet kan man ställa frågor till veckans gäst.

I avsnitten pratar vi om allt från hur man motiverar sig inför tuffa intervaller med Lisa Nordén till hur man överlever ett flera dagar långt äventyrslopp med Marika Wagner. Vi försöker alltid att se till att alla frågor blir besvarade och kan därför erbjuda ett gäng riktigt innehållsrika avsnitt! 

AVSNITT 11 - Martin Björgvik

 

I avsnittet:
I det här avsnittet pratar vi med Sveriges Zwiftguru Martin Björgvik. Martin var med och grundade en av de största grupperna på plattformen Zwift, Swedish Zwift Riders, och är idag en av de mest erfarna och kunniga på området e-cykling. 

Vi pratar om Martins egen cykling, hur han kom i kontakt med Zwift, hans bästa tips till såväl nybörjare som mer erfarna cyklister och självklart en hel del om prylar!

AVSNITT 10 - SUE PAZ THUNSTRÖM

I avsnittet:
Sue är konditionsfenomenet som tävlat i det mesta, så länge man håller på länge och kan bli jättetrött! I avsnittet pratar vi om hur det är att tävla i allt från terrängtriathlon (Xterra) på Hawaii till hur man överlever ett flera dagar långt mountainbikeäventyr genom Kyrgyzstan.

Sue har den senaste tiden kombinerat allt från Adventure Racing till landsvägscykling, mountainbike och triathlon vilket gör henne till en av de häftigaste människorna vi känner samtidigt som det ger henne en enorm erfarenhet som hon delar med sig av när hon svarar på både Martins och tittarnas frågor!

AVSNITT 9 - ROBERTO VACCHI

I avsnittet:

Roberto Vacchi behöver vi knappast presentera närmare för de flesta. Han har vid det här laget uppnått inget mindre än legendstatus i Cykelsverige och är av många ansedd som Sveriges absolut bästa sportkommentator. 

I det här avsnittet pratar vi med Roberto om hans egen cykling, hans bakgrund och såklart om hel del proffscykling! Inte helt otippat flyter konversationen iväg även utanför dessa ämnen och vi rör det mesta som har med cykling att göra. 

 

 

AVSNITT 8 - THOMAS BYLON FRÅN ENERVIT

 

I avsnittet:

Thomas Bylon från Enervit är en man som hjälper konditionsidrottare av alla kaliber med sina prestationer. Hans kunskap om energiförbrukning under träning och tävling är det få som kan mäta sig med och i det här avsnittet delar han med sig av sina bäst tips och svarar på frågor kring hur man maximerar sin prestation med hjälp av korrekt energiintag!

AVSNITT 7 - JESSICA CLARÉN

 

 

I avsnittet:

Jessica Clarén är inte bara en av Sveriges snabbaste MTB-cyklister, hon är dessutom grundare och en drivande kraft inom nätverket och cykelklubben She Rides! I det här avsnittet pratar vi om hennes egen cykling, hur allt började och får dessutom mängder med tips på hur man själv utvecklas som cyklist!

 

AVSNITT 6 - SIMON CARLSSON

 

I avsnittet:

Simon Carlsson är en av landets bästa bäst Endurocyklister! Han har radat upp fina placeringar på tävlingar den senaste tiden och vi får äran att prata med honom om allt det som är fantastiskt med just Enduro-cykling! Simon ger oss också ovärderliga tips på hur man själv kan komma igång med Enduro och vart man bör vända sig, samt vilka prylar som behövs.

 

AVSNITT 5 - JOHAN HASSELMARK

 

I avsnittet:

Johan Hasselmark är fysfenomenet som under många år tillhört världseliten i multisport. Numera driver han dessutom Aktivitus Stockholm där han hjälper såväl företags som privatpersoner med träning och hälsa. Det Johan inte vet om fysisk prestation och träning är inte värt att veta och i det här avsnittet finns det oerhört mycket matnyttig informatino för dig som vill uteckla din fysiska förmåga!

 

AVSNITT 4 - LISA NORDÉN

 

I avsnittet:

Lisa Nordén är Svergies bästa triathlet genom alla tider och med ett OS-silver på meritlistan är hon dessutom en av Sveriges mest framgångsrika idrottare - alla kategorier! Vi pratar med Lisa om hur den senaste tiden vart, vad som händer nu under Corona-tider och hur framtiden ser ut. 

 

AVSNITT 3 - CALLE FRIBERG

 

I avsnittet:

Calle Friberg är vid det här laget en av de mer välkända namnen när man tittar på resultatlistan över Svenska MTB-lopp och har under många år varit en av landets snabbaste MTB-cyklister. Han är dessutom en av grundarna av HiQ Sports Club och vi pratar med honom om allt från klubben till karriären som varit och hur framtiden ser ut!

AVSNITT 2 - SARA PENTON

 

I avsnittet:

Sara Penton är numera en del av den internationella proffsklungan i landsvägscykling och med ett SM-guld i bagaget kan man inte kalla henne för annat än en av de bästa svenska cyklister vi haft! Sara pratar om sin bakgrund, hur träningen ser ut just nu och hur framtiden ser ut i en karriär som i sista minut fick en nytändning med nytt proffskontrakt!

 

AVSNITT 1 - MARIKA WAGNER

 

I avsnittet:

Marika Wagner är inget annat än ett fysfenomen som, när hon inte sysslar med galna uthållighetsutmaningar, tävlar i världseliten in om Adventure Racing och multisport. I det här avsnittet pratar vi delvis om hennes karriär men också om vad som driver henne och hur man hittar motivation till träningen även när det känns som tuffast.

Mer i Cyklopedin