Fabian Cancellara - Epic Moments

Epic Moments

med Gore Wear & Fabian Cancellara

De flesta stora atleter kan känna igen sig i strävan efter att uppleva sportens största ögonblick. En berg-och-dalbana av känslor under ett lopp, konkurransen med sina rivaler, lidandet och smärtan, frustruationen innan och glädjen och stoltheten när man får belöningen för allt slit. Under sina 16 år i världseliten har Fabian Cancellara upplevt en rad olika "Epic Moments" vilka sträcker sig från fantastiska bataljer i världens mest prestigefyllda lopp till vurpor och bittra förluster. Han har dessutom lika många segrar som han har episka ögonblick. Vårklassiker, Grand Tour-etapper, världsmästerskap och inte minst en olympisk guldmedal. 

Det är från dessa erfarenheter som man hämtat inspiration till den senaste kollektionen från Gore som bär Cancellaras namn. Förutom en design utöver det vanliga hittar vi här en del av Fabian i form av allt från färger till lyckonummer vilket ger oss en uppsättning cykelkläder långt utöver det vanliga. Vi andra må kanske aldrig uppleva det Fabian gjort under sin cykelkarriär, men vi kan ändå ta del av storheten i den här episka kollektionen från Gore! 

Gore C7

Förstavalet om Fabian själv får välja. Gore C7 står för allt som mannen bakom utvecklingen själv står för. Kvalitet, prestanda och funktion även när pressen är som störst. Alltså det självaklara valet för dig som söker det absolut bästa som går att få tag på. 

Passformen är precis som den bör vara - tight och muskelåtkramande. Vissa skulle säga skoningslös medan andra säger; helt rätt! 

Materialet är något utöver det vanliga i den mån att det är lätt som en fjäder, även när det blir blött. Perfekt för Sveriges växlande sommarväder. Rulla på genom regnskuren, härda ut, och fortsätt sedan med torra kläder efter en stund när det klarnar upp!

Med absolut största säkerhet kommer ingen av oss att få uppleva de Fabian gjort i tävlingsväg under sin karriär, men vi kan ändå se till att vi får uppleva samma komfort och prestanda i kläderna vi använder i jakten på våra egna "Epic Moments!"

 

 

Gore C5

Vid en första anblick är den oerhört snarlik toppserien C7 och det  är faktiskt kanske inte så konstigt. Herr Cancellara har nämligen haft sitt finger med i spelet här också. Allt för att kunna bidra med sin expertis och för att sätta sin prägel på en uppsättning som är klart mycket mänskligare i pris.

C5 är alltså kollektionen som tar mycket i form av egenskaper och utseende från storebror men som är tillverkad i ett lite enklare material och har en lite snällare passform. Visst, den är fortfarande tight som cykelkläder bör vara men här är det mer accepterat att ha slarvat lite med försäsongsträningen och vinterdieten. 

Perfekta träningsplagg, med andra ord, som håller en så pass hög nivå att det finns oerhört lite att önska, såväl på kvalitetsfronten som prestandakanten!