Elmopeder från Rawbike

Nu hittar du den Svenska succén Rawbike på Cykloteket. Unikt designade elmopeder i klass 2 som kommer i två grymma modeller - Rawbike U2 och Rawbike 3.

Ta dig fram i 25 km/h utan att trampa!

Unika elcyklar/elmopeder med nytänkande och fräsch kaxig attityd. Både Rawbike 3 och U2 är trampbara elmopeder som du kan ta dig fram i 25 km/h utan att behöva trampa. Körsträckan är upp till 50 kilometer, vilket naturligtvis blir mycket längre om du väljer att hjälpa till med egen pedalkraft. Du kan givetvis också cykla på den utan motorkraft och få motion. Rawbike är dessutom vikbara, vilket underlättar vid transport och förvaring. Elcyklarna är mycket roliga och lätta att cykla på och att äga.

Är Rawbike en elcykel eller elmoped?

Rawbike U2 & 3.0 är godkända klass 2 elmopeder.

 

Hur snabbt går en Rawbike?

En Rawbike går upp till 25 km/h med elmotorn, men med hjälp av pedalerna kan du komma upp i högre hastighet. Hastighetsbegränsningar gäller alltid!

Behöver man körkort för att köra en Rawbike?

Ja, för att köra Rawbike krävs det ett förarbevis.

 

Kan man cykla utan elmotorn igång på sin Rawbike?

Självklart! Är batteriet urladdat kan du använda din Rawbike precis som en vanlig cykel.

 

Rawbike 3

Rawbike 3 har riktigt feta 20"-däck som ger dig en härlig stridsvagnskänsla och gör dig framkomlig på alla väglag. Med en motor på hela 750 watt kan du fri från svett skratta åt alla uppförsbackar. 

Se alla våra Rawbike >>

 

 

 

Rawbike U2

Rawbike U2 är dämpad både fram och bak, vilket ger den komfort utöver det vanliga. Den är också ett par kilo lättare än 3.0 och med mer lättrullade däck. Perfekt för allt från pendling till semestern.

Köp din Rawbike idag >>

 

Mer om Rawbike

Robust chassi som enkelt kan vikas ihop men tål att köras i höga farter

Den stabila stommen har ett formspråk som förmedlar robust stadga och den fungerar helt problemfritt även i hektisk stadstrafik. Trots sitt format levererar ramen en upprätt och underbart avslappnad körställning med tydlig uppsikt över hela din omgivning. Och som bonus kan du med några enkla handgrepp enkelt fälla ihop den, helt perfekt för dig som kanske har lite begränsat med förvaringsutrymme eller vill kunna ta med den på pendeltåget eller helt enkelt vill kunna packa ner den i bagageluckan på bilen eller varför inte på nästa båtsemester med familjen. Cykeln kan enkelt lyftas i dess stora handtag, vilket samtidigt ger ramen ökad styvhet. Dessutom så känns själva låsningen av både ram och styre imponerande tillförlitliga med riktigt bra säkerhetsspärrar. Ihopfällbara cyklar kan ibland kännas lite rangliga i både ram och styrning, men här sticker stadiga Rawbike verkligen ut från mängden med en imponerande stadig stomme som utan problem tål att köras i höga farter. 

Ta med den överallt

Båda Rawbikes modeller är vikbara. Det betyder att du enkelt får med den i bilen, på semestern eller på pendeltåget. Det tar bara några sekunder att vika ihop den och den får plats i bagageluckan på i stort sett alla bilar.

Spara pengar

Att köra en Rawbike kostar cirka 11 öre per mil. Jämför det med vilka bensin- eller dieselpriser som helst. Du kommer inte billigare undan.

 

Smart för miljön

Rawbike är en moped klass 2 som får framföras på cykelvägar, vilket bidrar till kraftigt reducerad trängsel i infartstrafiken samt till kraftig reduktion av utsläpp. Du kan köra Rawbike ett helt år med mindre CO2-påverkan än vad en mindre familjebil av senaste modell släpper ut på en dag. Rawbikes import är klimatkompenserad och all inrikesfrakt körs ut med elfordon.

Nöjda kunder

Som ägare av en Rawbike ska du kunna känna dig trygg, oavsett var du bor. Rawbike försöker alltid göra det lilla extra och bibehålla en hög servicenivå genom hela ditt ägande. Deras Trustpilot score på över 4,5 är beviset!

Köp din Rawbike tryggt och säkert på Cykloteket

Vi erbjuder alltid snabba och säkra leveranser. Cykloteket är trygg e-handelscertifierade vilket innebär att vi följer alla de riktlinjer som finns för att erbjuda ett säkert köp på nätet.
Cyklotekets kunskap! Har du några funderingar kring någon utav våra produkter? Vår kundservice besitter stor kunskap kring våra produkter. Kontakta vår kundservice, de är experter på cyklar och allt där till!

Mer i Cyklopedin