Cykloteket Bromma

Öppet idag: 10:00 - 18:00

Ulvsundavägen 193 B
168 67 Bromma Visa på karta »

Mer om Cykloteket Bromma »

Cykloteket Häggvik

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Norra Malmvägen 82
191 62 Sollentuna Visa på karta »

Mer om Cykloteket Häggvik »

Cykloteket Norrtull

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Gävlegatan 35
113 65 Stockholm Visa på karta »

Mer om Cykloteket Norrtull »

Cykloteket Service Store Stockholm City

Idag stängt

Mäster Samuelsgatan 58
10:30-11:30 Lunchstängt Visa på karta »

Mer om Cykloteket Service Store Stockholm City »

Cykloteket Täby

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Fogdevägen 2
183 64 Täby Visa på karta »

Mer om Cykloteket Täby »

Cykloteket Västberga

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Västbergavägen 4
126 30 Hägersten Visa på karta »

Mer om Cykloteket Västberga »

Cykloteket Västerås

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Ringborregatan 1C
721 34 Västerås Visa på karta »

Mer om Cykloteket Västerås »

Cykloteket AB

Org. nr: 556529-4567
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten

Kontakta oss

Stockholm: 08-54 54 93 90
Västerås: 021-40 40 30
Webbshop: 0722-12 88 48

E-post: info@cykloteket.se

Facebook: facebook.com/cykloteket

Livstids servicegaranti

Livstids Servicegaranti följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på Cykloteket. En efterjusteringsservice på cykeln när den behöver ses över.

Junior Re:cycle

Tack vare vårt inbytesprogram Jr Re:cycle kan du nu se till att ditt barn cyklar på en lätt och fin barncykel i rätt storlek.

Position+

När du handlar en racer, MTB eller hybrid hos oss, ingår det vi kallar Position+. Vi ser till att du får din cykel individuellt anpassad, sett utifrån din egen kropp och rörlighet.

Garanterat nöjd

Vid köp i våra fysiska butiker gäller: full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

Verkstad

Förläng livslängden på din hoj och gör den redo för nya äventyr. Boka verkstadstid direkt på hemsidan.

Personlig shopping

Inte så pigg på att stå i kö? Vi på Cykloteket erbjuder en lösning på problemet via Personlig Shopping.

Testcenter

Med Cykloteket Testcenter får du möjlighet att stilla din nyfikenhet och testa cykeln innan du köper.

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Köp- och leveransvillkor

Köpvillkor

Alla priser inkluderar moms. Cykloteket reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida inte alltid stämmer överens med produkten.

Betalsätt

Vi erbjuder säker betalning via Svea Ekonomi.

Köp i butik

På Cykloteket har du 8 dagars öppetköp på varor som du köper i butik. Förutsättningen är att varan är oanvänd samt att originalkvitto och förpackning följer med varan vid retur. Öppetköp gäller ej cyklar, reavaror samt specialbeställda varor.
Du har 30 dagars bytesrätt på Cykloteket i enlighet med vårt koncept Garanterat Nöjd.

Läs om Garanterat Nöjd

Kortbetalning

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Cykloteket AB överlåtna till Svea Ekonomi AB.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetalning

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.


Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta,
uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor (extern länk)

Leverans

Standardfrakten är 69 kr. Handlar du för mer än 500 kr så skickar vi varorna fraktfritt.

Produktgaranti

Cykloteket lämnar 1 års fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges. På begagnade varor och demo-produkter lämnas 3 månaders garanti. Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig produkt inom 1 år (3 månader för begagnade och demoprodukter) om produkten ej skadats av handhavandefel.

Om du vill returnera en trasig produkt, kontakta kundtjänst via mail eller telefon för utförlig returinformation. Cykloteket står för din returfrakt genom att skicka ut en fraktsedel alternativt genom en s.k. frisvars-adress. Cykloteket ersätter inte fraktkostnader som uppstår om man inte använder sig något av dessa två fraktalternativ.

Retur och reklamation

Ångerrätt

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Enligt 4 § i denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om bland annat

  • en tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen, till exempel abonnemang.
  • en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal. Exempel på produkter som faller inom denna definition är förbrukningsmaterial, underkläder/t-shirts etc.
  • en förseglad ljud- eller bildupptagning (t.ex. DVD-film) och förseglingen har brutits.

Ångerrätt gäller inte företag, samt endast om varan med originalförpackning är i väsentligen oförändrat skick. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor. Observera att större försändelser måste returneras som företagspaket. Postpaket och rekommenderade brev körs ej ut till Cykloteket och vi har därför ej möjlighet att hämta ut dessa. När du hämtar ut en beställd vara i vår butik gäller öppet köp i åtta dagar, ej ångerrätt.

Vid åberopande av ångerrätt

Meddela Cyklotekets kundtjänst inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt.
Returnera varan, i produktkartongen med det avsedda inneremballaget, snarast och senast inom 30 dagar efter att du meddelat oss om att avtalet frånträds.
Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör ska finnas med i returen.
Cykloteket förbehåller sig rätten att debitera självkostnadspris för de saknade delarna i de fall returen ej är komplett. Cykloteket löser ej ut paket mot postförskott. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Reklamation

För att kunna reklamera en produkt måste du uppvisa/bifoga kvitto eller följesedel (för butiks- respektive postorderköp). Cykloteket testar alla inlämnade produkter. Visar det sig att det är ett handhavandefel eller om produkten är felfri debiteras kunden från 250 kr för testarbetet. Cykloteket ansvarar ej för kostnader som kan uppstå på grund av en defekt vara.
Vid eventuell tvist följer vi lagen om alternativ tvistlösning i konsument-förhållanden som trädde i kraft den 1 januari 2016 och hänvisar till EU:s gemensamma tvistlösningssida. Länken till sidan är: ec.europa.eu/odr

Outlösta försändelser

Försändelser som ej lösts ut debiteras en expeditionsavgift om 175 kr för brev/postförskott/postpaket eller 500 kr för hem-/företagspaket.

Bytesrätt

Cykloteket erbjuder bytesrätt på varor där varorna är oanvända. Vi står för fraktkostnaden när du använder bifogad returfraktsedel.

Vid köp av cykel i webbshopen

Viss montering behövs när du tar emot din nya cykel, även om monteringsgraden är enkel. Vi monterar först alla cyklar och justerar in dem så de är säkra och körklara. Efter det packas de ner i en cykelkartong. Då plockas framhjulet och pedalerna av, samt att styret vrids.
D.v.s. när du packar upp din cykel behöver du själv sätta dit framhjulet, kontrollera att frambromsen inte tar emot. Vrida styret och dra åt bultarna, samt skruva dit pedalerna och dra åt dessa. 

Avbeställning av produkt

Så länge produkten ej har hunnit paketeras går det bra att avbeställa dina varor. Om du vill avbeställa en ickeförbetald order gör du det lättast via mail eller telefon. För att underlätta för kundtjänst, skriv "Avbeställning" i subject-/ämnesraden. Du får alltid ett svar om din avbeställning godkänns. Får du inget svar, kontakta kundtjänst.

Åldersgräns

Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, tekniska problem, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal och utfästelser från Cykloteket.se sida, som gör att Cykloteket.se ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser, skall utgöra grund till att Cykloteket.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.