Jobba på Cykloteket

Jobba på Cykloteket

Är du vår näste Cyklotekare? 


Vi på Cykloteket vill skapa den fulländade cykelupplevelsen för våra kunder; i butik och på webben. Nu har vi fått ett par luckor i vår bemanning på servicesidan och söker efter dokumenterat erfarna servicetekniker. 
Dina blivande kollegor består av en skara cykel- och/eller idrottsintresserade medarbetare i alla åldrar. Gemensamt i övrigt är att vi har en hög ambitionsnivå vad gäller service och vi älskar att jobba med det bästa vi vet - cyklar. Nu söker vi dig som är likasinnad och som vill bli vår näste Cyklotekare.  

Servicetekniker 

Våra serviceavdelningar är välbesökta och en mycket viktig del i vår verksamhet. Vi tar emot bokade serviceärenden och enklare ärenden på drop-in. Arbetet innebär en hel del kontakt med kund och allehanda serviceärenden. Det händer också att du får stötta våra säljare med en del försäljning. 

Vi söker dig som vill jobba i en modern verkstad med kunniga kollegor. Ett krav är dokumenterad yrkeserfarenhet från service av cyklar. Vi vill också att du behärskar det svenska språket. Du måste inte vara cykelproffs, däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri. 

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid, ca 80%. Med start så snart som möjligt och t o m september månad. Om du är rätt person så finns det goda förutsättningar för en fortsättning. 

Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan. Skicka in ett kort brev med tillhörande CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se