Jobba på Cykloteket

Jobba på Cykloteket

Vi på Cykloteket står inför vår högsäsong och behöver därför rekrytera säsongspersonal till alla våra butiker i Stockholm och i Västerås. På säljsidan söker vi dig som vill jobba deltid. Kanske studerar du och behöver jobba parallellt med dina studier. Eller du kanske är egenföretagare och behöver ett extrajobb. På servicesidan har vi behov av extrapersonal som vill jobba lite mer än så under hela säsongen.

Vi vill skapa den fulländade cykelupplevelsen för våra kunder och vi letar efter personer som har samma höga ambitionsnivå som vi. Är det dig vi söker?

SÄLJARE

Som säljare möter du företrädesvis kund ute i butik för att sälja cykel, tillbehör och utrustning. Men även de tjänster vi tillhandahåller. Utöver detta så kommer du hålla på med påfyllning av varor, skyltning, städning samt enklare servicejobb. Utbildning får du på plats.

Tjänsterna som ska tillsättas är på deltid med lön per timme från mitten av februari till mitten av september. Arbetstider i huvudsak på helger och någon em/kväll per vecka. I Västerås finns möjlighet att jobba halvtid. Under sommaren ser vi gärna att du jobbar mer då vår ordinarie personal ska ha semester. Är du rätt person finns möjlighet till eventuell fortsatt anställning.

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från försäljning i butik eller annat serviceyrke och att du behärskar det svenska språket. Intresse och/eller erfarenhet från cykelvärlden är ett plus men inget krav. Däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Läs gärna mer om oss på cykloteket.se. Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande så skicka in ett kort brev med tillhörande CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se senast 13 januari.

 

SERVICETEKNIKER(endast i Stockholm)

Våra serviceavdelningar är välbesökta och en mycket viktig del i vår verksamhet. Vi tar emot bokade serviceärenden och enklare ärenden på drop-in. Arbetet innebär en hel del kontakt med kund och allehanda serviceärenden. Det händer också att du får stötta våra säljare med en del försäljning.

Tjänsterna som ska tillsättas är med lön per timme från mitten av februari till mitten av september. Arbetstider i huvudsak vardagar, men helgarbete kan förekomma. Är du rätt person finns möjlighet till ev fortsatt anställning.

Vi söker dig som vill jobba i en modern verkstad med kunniga kollegor. Vi letar efter dig med dokumenterad erfarenhet från service av cyklar. Vi vill också att du behärskar det svenska språket. Du måste inte vara cykelproffs, däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Läs gärna mer om oss på cykloteket.se Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande så skicka in ett kort brev med tillhörande CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se senast 13 januari.