Jobba på Cykloteket

Jobba på Cykloteket

Vi på Cykloteket vill skapa den fulländade cykelupplevelsen för våra kunder;  i butik och på webben. Därför letar vi efter personer med samma höga ambitionsnivå som vi har. Är det dig vi söker?

Vi genomför en stor rekrytering per år inför säsong. Under resten av året tar vi gärna emot spontanansökningar från dig som vill bli en viktig spelare i vårt team. Duktigt folk kan vi aldrig få för många av.

Vi söker säljare på olika former av deltid och servicetekniker, både på hel- och deltid.

SÄLJARE

Som säljare möter du företrädesvis kund ute i butik för att sälja cykel, tillbehör och utrustning. Men även de tjänster vi tillhandahåller. Utöver detta så ingår påfyllning av varor, skyltning, städning samt enklare servicejobb.

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från försäljning i butik eller annat serviceyrke och att du behärskar det svenska språket. Intresse och/eller erfarenhet från cykelvärlden är ett plus men inget krav. Däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

 

SERVICETEKNIKER

Våra serviceavdelningar är välbesökta och en mycket viktig del i vår verksamhet. Vi tar emot bokade serviceärenden och enklare ärenden på drop-in. Arbetet innebär en hel del kontakt med kund och allehanda serviceärenden. Det händer också att du får stötta våra säljare med en del försäljning.

Vi söker dig som vill jobba i en modern verkstad med kunniga kollegor. Ett krav är dokumenterad erfarenhet från service av cyklar. Vi vill också att du behärskar det svenska språket. Du måste inte vara cykelproffs, däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Läs gärna mer om oss på cykloteket.se Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din spontanansökan. Skicka in ett kort brev med tillhörande CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se