Jobba på Cykloteket

Jobba på Cykloteket

Cykloteket är ett företag som startades för drygt trettio år sedan och vi är ledande i vår bransch. Vi befinner oss i en expansionsfas och behöver därför rekrytera personal till våra butiker i Stockholm och Västerås. Både säljare och servicetekniker. Relativt omgående men också inför nästa säsong med start i slutet av februari.

Vi har alltid jobbat med kvalitetsprodukter från branschens ledande leverantörer och tillsammans med vår kompetenta personal försöker vi skapa den fulländade cykelupplevelsen för våra kunder. Vi strävar ständigt efter att överträffa deras förväntansbild. Som medarbetare hos oss arbetar du med hjälp av tydliga processer för att ge våra kunder en optimal upplevelse.

Vi letar efter personer som har samma höga ambitionsnivå som vi. Kanske är det du? 

SÄLJARE

Som säljare möter du kund ute i butik för att sälja cykel, tillbehör och utrustning. Men även de tjänster vi tillhandahåller.
Utöver detta så kommer du hålla på med påfyllning av varor, skyltning, städning samt enklare servicejobb. Utbildning får du på plats.

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från försäljning eller annat serviceyrke och att du behärskar det svenska språket.
Intresse och/eller erfarenhet från cykelvärlden är ett plus men inget krav. Däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande så skicka in ett kort brev med tillhörande CV till: anette.kottulinsky@cykloteket.se

 

SERVICETEKNIKER

Våra verkstäder är välbesökta och en mycket viktig del i vår verksamhet. Vi tar emot bokade serviceärenden och enklare ärenden på drop-in. Arbetet innebär en hel del kontakt med kund och allehanda serviceärenden. Det händer också att du får stötta våra säljare med en del kassaarbete.

Vi letar efter dig med dokumenterad erfarenhet från service av cyklar. Vi vill också att du behärskar det svenska språket. Du måste inte vara cykelproffs, däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande så skicka in ett kort brev med tillhörande CV till: anette.kottulinsky@cykloteket.se