Click and deliver - Hemleverans

Nu kan du som bor i Storstockholm få din TREK-, SPECIALIZED- ELLER ELcykel levererad direkt hem till dörren. Pris: 450 kr.
Just nu till en kostnad av noll kronor!!!

Enligt Treks och Specializeds regler gällande nätförsäljning får vi inte skicka deras cyklar, utan de måste köpas i butik eller lämnas över personligen av en fackhandlare. Det för att säkerställa att cykeln är monterad på rätt sätt och att den är korrekt inställd för kunden.

Elcyklar har vi tidigare inte kunnat skicka på grund utav vikten, men även dem kan vi nu med Click and deliver istället köra ut till dig.

Nu löser vi detta genom att köra ut cykeln färdigmonterad och göra de sista inställningarna på plats tillsammans med dig där du bor.

ENKELT - GÖR SÅ HÄR:

Köp cykeln* på vår hemsida - som ett helt vanligt köp. Vi kontaktar sedan dig per telefon för att komma överens om tid och plats för leveransen.
OBS! Var noga med att lämna korrekt telefonnummer vid köpet.
* Trek och Specialized vuxencyklar, samt elcyklar.

Cykeln överlämnas och injusteras av våra mycket erfarna mekaniker. Leverans sker normalt inom 1-3 dagar, vi kör ej ut på helgen. Vid leverans uppvisa giltig legitimation.

Vi kör ut inom Storstockholm. Vid frågor typ; "Är Bålsta Storstockholm?" eller "Kan jag få cykeln till min arbetsplats istället?" eller andra frågor, tar vi per telefon. Du kan också kontakta oss via mail nedan.
hemleverans@cykloteket.se