Är du vår nästa Cyklotekare?

Vi på Cykloteket vill skapa den fulländade cykelupplevelsen för våra kunder; i butik och på webben. Vi som redan jobbar i företaget är en skara cykel- och/eller idrottsintresserade medarbetare i alla åldrar. Vi har en hög ambitionsnivå vad gäller service och vi älskar att jobba med det bästa vi vet – cyklar. Den stora rekryteringen inför säsong är avslutad men vi tar mer än gärna emot spontanansökningar året om. Dessutom letar vi konstant efter duktiga servicetekniker med dokumenterad yrkeserfarenhet. Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan innehållandes ett kort brev med tillhörande CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se 

Kundservice

Kundservicemedarbetare

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för cykel och vill dela med dig av din kunskap och servicekänsla via Cykelsveriges bästa kundtjänst! Du förväntas bidra till fortsatt utveckling av vår kundservice med målet att ge våra kunder en fulländad cykelupplevelse.
Arbetet innefattar bland annat att hjälpa våra kunder med sina cykelköp, gällande enklare vardagscyklar såväl som fjäderlätta tävlingshojar, oavsett om de har köpts eller ska köpas i någon butik eller online. Du ska också svara på frågor gällande serviceärenden, lagersaldon, webhandel och öppettider mm. Till din hjälp kommer du att ha erfarna "Cyklotekare".
Vi söker dig som:
  • har ett brinnande cykelintresse och gedigen kunskap inom cykel
  • uttrycker dig klart och tydligt i såväl tal som skrift då kontakten med kunden sker genom både telefon, mail och chatt.
  • är en lagspelare och ser att helheten är viktigare än varje liten del
  • vill vara med och utveckla både dig själv och vår Kundservice.
Vi erbjuder Sveriges bästa arbetsplats för den cykelintresserade. Du kommer få utrymme att växa i din roll och utvecklas inom företaget.
Tjänsten vi söker är heltid med sedvanlig provanställning på 6mån.

 

Serviceavdelning

Våra serviceavdelningar är välbesökta och en mycket viktig del i vår verksamhet. Vi utökar med fler servicetekniker inför denna säsong och vi kommer också att öppna en helt ny servicestore centralt i Stockholm. Vi tar emot bokade serviceärenden och hanterar akuta ärenden.

Servicetekniker

Arbetet som servicetekniker innebär en hel del kontakt med kund och allehanda serviceärenden. Det händer också att du får stötta våra säljare med en del försäljning.

Vi söker dig som vill jobba i en modern verkstad med kunniga kollegor. Ett krav är dokumenterad erfarenhet från service av cyklar. Vi vill också att du behärskar det svenska språket. Du måste inte vara cykelproffs, däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Läs gärna mer om oss på cykloteket.se. Skicka in ett kort brev med tillhörande CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se 

 

Butik

Säljare

Som säljare möter du företrädesvis kund ute i butik för att sälja cykel, tillbehör och utrustning. Men även de tjänster vi tillhandahåller. Utöver detta så ingår påfyllning av varor, skyltning, städning samt enklare servicejobb.

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från försäljning i butik eller annat serviceyrke och att du behärskar det svenska språket. Intresse och/eller erfarenhet från cykelvärlden är ett plus men inget krav. Det är viktigare att du är framåt och gillar människor och försäljning. Men vi ser gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Arbetstiderna är förlagda i stor utsträckning de tider då våra kunder är på plats, dvs kvällar och helger. Det kan förekomma jobb i flera butiker.

 

Jobba på Cykloteket