Elcykeln - årets julklapp!


Under 30 år har Handelns Utredningsinstitut, som nu heter HUI Research, utsett "Årets julklapp". Det började en gång i tiden med bakmaskinen, men tiden den går och vinnaren nu 2017 är...

Årets julklapp 2017 är: elcykeln!

Hurra! och var köper du den inte bäst om på Cykloteket? Vi har längst erfarenhet och stort sortiment, dessutom med Livstids Servicegaranti på alla våra cyklar.

Utnämningen "Årets julklapp" är en analys av samhällstrender som råder och något som speglar svenskarnas aktuella och framtida köpbeteende. För att få titeln ska tre kriterier uppfyllas.

- Produkten ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse.

- Produkten ska representera den tid vi lever i.

- Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i ett stort antal enheter.

För mer information se hui.se >>

ELCYKELPREMIEN - DIN BÄSTA CYKELAFFÄR

I regeringens budget för 2018 ingår det glädjande nog klimatvänliga satsningar på bl.a. elcyklar. Du som konsument får tillbaka 25% av elcykelns belopp, upp till maxgräns på 10.000 kr. Bidraget syftar till att ge fler cyklister och fler som väljer bort bilen. 

LÄS MER HÄR >>

OM ELCYKELN

Du får en härlig känsla av ständig medvind och lätt nerförsbacke. Och på en elcykel får du naturligtvis motion, för du behöver trampa, men du väljer själv hur mycket assistans av elmotorn du vill ha för stunden. Som ekonomiskt pendlingsalternativ vinner elcykeln med marginal i en jämförelse mot bil, moped och kommunala färdmedel. 

LÄS VÅR GUIDE OM ELCYKLAR >>