Är du vår nästa Cyklotekare?

Vi på Cykloteket vill skapa den fulländade cykelupplevelsen för våra kunder; i butik och på webben. Nu har vi fått ett par luckor i vår bemanning på servicesidan och söker efter dokumenterat erfarna servicetekniker. Dina blivande kollegor består av en skara cykel- och/eller idrottsintresserade medarbetare i alla åldrar. Gemensamt i övrigt är att vi har en hög ambitionsnivå vad gäller service och vi älskar att jobba med det bästa vi vet - cyklar. Nu söker vi dig som är likasinnad och som vill bli vår näste Cyklotekare. Spana in lediga tjänster här nedanför! Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan senast 24 januari. Skicka in ett kort brev med tillhörande CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se 

Butik - Säljare

Som säljare möter du företrädesvis kund ute i butik för att sälja cykel, tillbehör och utrustning. Men även de tjänster vi tillhandahåller. Utöver detta så ingår påfyllning av varor, skyltning, städning samt enklare servicejobb.

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från försäljning i butik eller annat serviceyrke och att du behärskar det svenska språket. Intresse och/eller erfarenhet från cykelvärlden är ett plus men inget krav. Det är viktigare att du är framåt och gillar människor och försäljning. Men vi ser gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Tjänsterna är på deltid i olika omfattning, med trolig start i början av mars. Visstid till mitten av september med möjlighet till förlängning i vissa fall. Arbetstiderna är förlagda i stor utsträckning de tider då våra kunder är på plats, dvs kvällar och helger. Det kan förekomma jobb i flera butiker.

Serviceavdelning

Våra serviceavdelningar är välbesökta och en mycket viktig del i vår verksamhet. Vi utökar med fler servicetekniker inför denna säsong och vi kommer också att öppna en helt ny servicestore centralt i Stockholm. Vi tar emot bokade serviceärenden och hanterar akuta ärenden.

Servicemottagare

Nytt inför denna säsong är att vi söker ett par Servicemottagare till våra större verkstäder. Denna roll innebär att välkomna våra servicekunder genom att ta emot, sälja in och lämna ut serviceuppdrag med en upplevelse av högsta kvalité. Enklare akuta serviceuppdrag ingår i rollen så du behöver ha viss erfarenhet av cykel. Tjänsten innebär också att fördela dagens servicearbete bland dina kollegor, med fokus på effektivitet och lönsamhet. Arbete i Cyklotekets mobila team kan förekomma.

Vi söker dig som gillar att möta kund med service och kvalité i fokus. Du bör också ha erfarenhet av att arbetsleda andra människor och gilla försäljning.

Servicetekniker

Arbetet som servicetekniker innebär en hel del kontakt med kund och allehanda serviceärenden. Det händer också att du får stötta våra säljare med en del försäljning.

Vi söker dig som vill jobba i en modern verkstad med kunniga kollegor. Ett krav är dokumenterad erfarenhet från service av cyklar. Vi vill också att du behärskar det svenska språket. Du måste inte vara cykelproffs, däremot ser vi gärna att du är intresserad av idrott och/eller friluftsliv och är rökfri.

Läs gärna mer om oss på cykloteket.se Om du tror att du kan passa in hos oss är du välkommen med din ansökan senast 24 januari. Skicka in ett kort brev med tillhörande CV till anette.kottulinsky@cykloteket.se 

Tillsättningen av tjänsterna kommer ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Jobba på Cykloteket