Kundservice

Öppet helgfria vardagar 10:00 - 17:00

Bäste kund,

Till följd av Covid 19 har vi lite längre svarstider både i telefon och mejl. Vi ber om ursäkt för de eventuella besvär detta orsakar dig och hoppas på din förståelse för att vi gör allt vi kan för att hjälpa dig så fort som möjligt.

Våra butiker har öppet som vanligt. Däremot är det viktigt att vi alla, anställd personal som ni kunder, drar vårt strå till stacken för att hjälpa till genom att följa FHMs direktiv. 

Läs mer här

 

Köpvillkor

I våra butiker kan du betala med Swish och de vanligaste konto-/kreditkorten (ej Diners) samt flera lösningar via Klarna, bl.a. smidiga Klarna Checkout
I butiken i Västberga går det även att betala med kontanter, övriga butiker är kontantfria.

Via länken nedan kan du läsa om vilka regler som gäller vid köp i butik och på webb. Om betalsätt, räntefritt, leveranser och reklamationer mm. 

Köp- och leveransvillkor

 

Kontakta oss

Behöver du kontakta oss kan du antingen besöka någon av våra butiker, ringa till oss eller skicka ett mejl till vår kundservice som är bemannad helgfri mån-fred 10:00-17:00. Mailfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 36 timmar.

För snabba svar kan du också under dagtid prova att skriva din fråga i vår chatservice, som ligger direkt på hemsidan och har öppet mån-fred 10:00-17:00.

Telefon: Stockholm & Västerås (växel): 08-54 54 93 90

E-post: kundservice@cykloteket.se

För att boka verkstadstid och läsa mer om våra verkstäder: 

 

Övrigt

Det viktigaste för oss är att du som kund är Garanterat Nöjd. Därför är vi väldigt noggranna när vi väljer sortiment, för att kvalitén ska motsvara våra och dina förväntningar. När du sen ska välja vilken cykel, vilket klädesplagg eller tillbehör du ska ha när du är i butiken, finns våra kunniga säljare där för att vägleda dig rätt.

Garanterat Nöjd innebär full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

OBS! Gäller endast i våra fysiska butiker.

Läs mer om Garanterat Nöjd


Kundklubb

Cyklotekets Kundklubb är kostnadsfri och öppen för alla. Som kundklubbsmedlem får du förtur till vår årliga höstrea och bonus på alla dina registrerade köp. Din bonus på 2% återbetalas i form av en bonuscheck (kan ej lösas mot kontanter). Medlemskapet berättigar till speciella erbjudanden som du får ta del av i våra kundmail (valfritt).

Läs mer om kundklubben

Se alla våra koncept

Läs om integretitetspolicy/GDPR

FAQ - Vanliga frågor

 

Personalcykel

Företag och dess anställda kan ta del av förmånscyklar/tjänstecykel. Vi har upplägget:

Till Cykloteket Personalcykel