• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA

Ramlås

Ett ramlås, eller blocklås/ringlås, kärt barn har många namn, sitter monterat i cykelns bakgaffel och låser bakhjulet. En typ av cykellås som är godkända av försäkringsbolagen (SBSC), men för att ingen bara ska kunna bära iväg med din cykel bör du komplettera ditt ramlås med ytterligare ett lås som du säkrar runt ett fast föremål.

Håll din cykel säker med ett robust ramlås från Cykloteket

När det kommer till att skydda din älskade cykel från stöld är rätt cykellås ett måste. Cykloteket förstår vikten av säkerhet och erbjuder en exklusiv samling av ramlås som kombinerar hög kvalitet med användarvänlighet. För alla cyklingentusiaster, från mountainbikers till roadcyklister och BMX-åkare, är ett pålitligt ramlås en oumbärlig accessoar.

Vårt sortiment av ramlås har noga valts ut för att tillgodose de höga kraven från cyklister som värdesätter både säkerhet och stil. Vi vet att ett ramlås inte bara ska vara starkt och svårt att manipulera för tjuvar, utan även smidigt att använda i vardagen. Därför har vi på Cykloteket.se samlat lås som är enkla att montera och som integreras väl med cykelns ram utan att kompromissa med cykelns estetik.

Varje ramlås i vårt sortiment är designat för att ge maximalt skydd. Vare sig du parkerar din cykel utanför caféet eller i stadsmiljö, kan du känna dig trygg med att ditt ramlås står emot försök till manipulation och stöld. Vi erbjuder ramlås från ledande varumärken som är kända för sin tillförlitlighet och hållbarhet, vilket ger dig extra sinnesro varje gång du lämnar din cykel obevakad.

För den som söker det där lilla extra inom cykelsäkerhet, är ett ramlås från Cykloteket ett smart val. Upplev friheten att utforska utan oro, med vetskapen om att din cykel är säker. Utforska vårt sortiment idag och hitta det ramlås som bäst matchar din cykel och din livsstil.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan