• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA

Avfettning

Ibland krävs det att man lägger lite tid på rengöring av sin tvåhjuling. Fram med trädgårdsslang, avfettning samt borste och svamp. Spola av det värsta. Spraya sedan in hela ekipaget med en mild avfettning (Bike Wash) och låt stå någon minut för att verka. Gå sedan loss med svamp och borstar.

Optimera din cykelupplevelse med avfettning från Cykloteket

Att underhålla sin cykel är essentiellt för alla cykelentusiaster, vare sig du är en mountainbiker som tar sig an utmanande terräng, en road cyclist som strävar efter hastighet på asfalten, eller en BMX-ryttare som utför trick i stadsmiljö. På Cykloteket.se förstår vi vikten av att hålla din cykel i toppskick. Därför erbjuder vi en rad produkter inom kategorin avfettning, som är en kritisk del av cykelservicen.

Avfettning är ett oumbärligt steg i cykelunderhållet som gör att din cykel inte bara ser bättre ut utan även presterar bättre. Genom att regelbundet avfetta kedjan och andra rörliga delar kan du förlänga livslängden på din cykel och säkerställa att varje tur blir lika njutbar som den första. Vårt sortiment av avfettningsprodukter är noggrant utvalt av experter för att ge dig de bästa förutsättningarna för en smidig och effektiv rengöring.

På Cykloteket.se hittar du avfettningsprodukter som är enkla att använda och som är skonsamma mot både din cykel och miljön. Vi erbjuder produkter som passar alla typer av cyklar och cyklisters behov. Oavsett om du behöver en snabb och effektiv rengöring efter en lerig mountainbike-tur, eller en grundlig avfettning inför nästa road race, har vi produkterna som hjälper dig att hålla din cykel i ett lyxigt skick.

Utforska vårt sortiment och upptäck hur våra avfettningsprodukter kan förbättra din cykelhobby. Med rätt underhåll och de bästa produkterna från Cykloteket.se kan du se fram emot många fler minnesvärda cykeläventyr.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan