• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA

Black Week Hövding 2023

Black Week slutar om:

En säker cykelhjälm behöver inte se ut som en hjälm. Det är en airbag som löser ut på 0,1 sek. Den skyddar inte bara utmärkt mot yttre våld, utan Hövding ger dessutom ett mycket bättre skydd mot rotationsskador än vanliga cykelhjälmar. Köp en Hövding under Black Week på Cykloteket.

Köp Hövding under Black Week hos Cykloteket

Köp billigt på Cykoteket under Black Friday. Vi har ett brett utbud av cykelhjälmar i olika modeller och för olika ändamål. Hövding 3 är en airbaghjälm som är perfekt för cyklpendling och vardagscykling. Hövding är ett otroligt populärt varumärke och vi förstår att många väljer att köpa en Hövding 3 som är den senaste modellen.  Att köpa en hjälm online på Cykloteket är smidigt och vi levererar med snabb leverans i hela Sverige.

Hövding 3 Black Week Rea

Hövding 3 är en säker cykelhjälm med airbag som löser ut om olyckan skulle vara framme. På en Hövding 3 kan du enkelt ställa in storleken och anpassa den efter dig för optimal passform. I vårt sortiment hittar också olika skal som du kan fästa på din Hövding cykelhjälm.

Populära Black Week kategorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan