• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA

Black Week Cykelbelysning 2024

Köp cykelbelysning hos Cykloteket under Black Friday

Vår Black Friday rea 2024 är fullproppad med cykelbelysning för alla typer av cykling. Vi har brett utbud av lampor för mtb, landsväg, pendling och vardagscykling till otroligt lågt pris. Passa på att fynda belysning nu under Black Week.

Välj rätt cykellampa

Att ha rätt cykelbelysning är viktigt för att du ska se och synas bra i trafiken, eller i skogen. För din säkerhet bör du ha en lampa som är anpassad för den miljö du cyklar i mest. När du ska köpa en cykellampa online finns det tre saker du ska fundera på som skiljer olika lampor åt: styrkan, brinntiden och utförandet.

Cyklar du främst i stadsmiljö där cykelvägen är upplyst räcker oftast en cykellampa med 100-400 lumen. Om du däremot cyklar i terräng eller cykelvägar som är icke-belysta behövs en starkare cykellampa med minst 800 lumen. Sådana lampor har oftast flera lägen så du kan anpassa ljuset utefter omgivningen.

Årets stora prisfest Black Week är äntligen här! Årets mörkaste tid behöver ljusas upp med grymma rabatter på mängder av cykelbelysning. Köp cykellampa i vår Black Friday rea och cykla säkert även i mörker. Här har vi samlat alla cykellampor med dem bästa rabatterna - fynda nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan