• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Blogg

Cyklopedin Online - Blogg

Din guide till en fulländad cykelupplevelse.

Cyklopedin: Inspirerande proffscyklist!

Inspirerande proffscyklist!

Sara Penton är proffscyklist i brittiska DROPS som vill inspirera andra att våga drömma. Hon gör sitt yttersta för att leva som hon lär. Följ med på hennes äventyr i denna blogg.

Cyklopedin: New bike day!

New bike day!

Våren är på ingång, världen är upp och ner men du och jag får cykla vidare för än så länge (och jag hoppas det fortsätter) gäller ordspråket "outside is free"!

Cyklopedin: Äventyrande cyklist!

Äventyrande cyklist!

Sue Paz Thunström är en riktig adrenaline junkie som har tävlat i det mesta som tar lång tid och du blir riktigt trött av. Multisport, cykling av alla slag, Adventure racing, SwimRun, Triathlon o.s.v. Här kan du få en inblick i hennes tränings- och tävlingsliv.

Cyklopedin: Våra Bloggare - Alla inlägg

Våra Bloggare - Alla inlägg

Genom åren har Cykloteket samlat på sig en del vänner, ambassadörer och t.o.m några anställda som vill skriva och dela med sig av sina tankar och upplevelser som oftast har med cykling att göra, på ett eller annat sätt. Luta dig tillbaka en stund och läs. Vem vet, du kanske blir inspirerad till att ge dig ut på ett äventyr, anmäla dig till ett cykellopp eller börja cykelpendla till jobbet.

Cyklopedin: Tutto Bici - Roberto Vacchi bloggar

Tutto Bici - Roberto Vacchi bloggar

Vår folkkära kommentator Roberto Vacchi är "Still going strong" även uppe i cykelsadeln och rapporterar sin syn på saker och ting inom cykel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan