• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Blogg  Blogg New Bike Day

New bike day & new blog day!

2020-03-30

Våren är på ingång, världen är upp och ner men du och jag får cykla vidare för än så länge (och jag hoppas det fortsätter) gäller ordspråket "outside is free"!

New bike day!

Okej, välden är lite upp och ner just nu milt sagt. Jag kommer inte prata politik för det hör inte hemma här men jag måste ändå skriva att jag är extremt stolt över att vara SVENSK att vi har en regering som tillämpar sig av demokrati och som värnar om rörelsefriheten och de mänskliga rättigheterna! 

Just de rättigheterna gör att du och jag tillskillnad från många andra idag kan ta vår cykel ut i skogen eller på de tomma landsvägarna för att andas in frisk luft och njuta av just frihten det ger.

I helgen passade jag på att guida en vän på besök runt min bakgård; Lidingö och Fiskartorpet. Skogen bjöd på torra perfekta stigar och några böta lerhål. Kan meddela att jag hade perfekta däck för det underlag som gavs 97% av de tre timmarna som vi var ute men i de alldeles mest extrema lerhålen så försvann mönstret helt och ja Lars för den delen med. Han valde att åka kana ner för skidbacken vid Fiskartorpet med cykeln som lasso....? Ja, oklart vad planen var där, det gick bra hur som heltst och han fick med sig en fin lerinpackning på resten av turen. Jag tror han tänkte cykla ner (?!), hur som firskt vågat, måste erkänna att jag faktiskt gick ner för stupet denna gång! 

Som lekkompis hade jag inte bara Lasrs utan även min älskade SCOTT SPARK RC World Cup 2020 som kom redan i slutet av 2019 så den har faktiskt fått leka både i Sydafrika och i Förenade Arabemriaten på tävling innan välden stängde sina gränsesr och Normaden Sue hamnade hemma vid sitt köksbord med datorn.

Men det positiva med det (ja nu ska vi se ALLT från den ljusa sidan) är att jag har mindre än en meter till mina cyklar och bara 3 (mycket hetsiga)  minuter ner till Djurgårdsbron där jag nu kan möta upp mina vänner för lite kort och hård lunchträning nästan varje dag. Att sitta isolerad om dagarna betyder inte att luften inte är fri.

Så ut och cykla och njut av att andas!

Mer om vem jag är som fått denna ära att blogga för cykloteket i nästa inlägg! 

Cykliga hälsningar! //Sue Paz Thunström

Till alla blogginlägg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan