• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Nyheter  Nya Garmin Edge 1030 Plus & 130 Plus

Allt du behöver veta

Om nya Garmin Edge 1030 Plus & 130 Plus

1030 Plus & 130 Plus - här hittar vi flera nya funktioner som just hjälper dig kämpa lite extra på träningspassen eller utmana dig lite extra när du är ute och härjar på stigarna i skogen.

Nytt och hett från Garmins datoravdelning!

Och som vanlig när det är nya Edge-datorer på tapeten så hittar vi en rad härliga uppdateringar och nya smarta funktioner! Enligt Garmin själva är de nya datorerna utvecklade för dig som tänjer på gränserna och aldrig slutar kämpa - och vi är nog beredda att hålla med!
Här hittar vi nämligen flera nya funktioner som just hjälper dig kämpa lite extra på träningspassen eller utmana dig lite extra när du är ute och härjar på stigarna i skogen. Nyheterna innefattar nämligen flera uppdateringar på just träningsfronten där man bland annat kan få förslag på träningspass baserat på träningsmål, dagsform och Vo2-max. vi hittar också nya och uppdaterade funktioner som mäter "stökeriet" i den stig du cyklar på eller planerat att cykla på i form av värdena Grit och Flow. Dessutom har både processor och skärm fått sig en uppdatering vilket gör det enklare och snabbare, speciellt i fart, att navigera mellan all ball data!

Släng ett öga på filmen nedan så berättar Martin, vår doktorand i prylnörderi med masterexamen i Garmin, allt du behöver veta om Edge-seriens senaste succé!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan