• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Nyheter  Nya Garmin Varia

Garmin Varia RTL516

En bakåtseende radar med lampa som varnar cyklister för bilar som närmar sig bakifrån. Visas på cykeldator, klocka eller mobiltelefon med både ljus och ljud.

Nya Garmin Varia RTL516 - Din nya favoritpryl!

Garmin Varia Radar kommer att bli din nya favoritkompis när du är ute på vägarna, speciellt när du i övrigt är ute och cyklar ensam! Denna smått fantastiska pryl håller nämligen koll på den vinkel du själv har svårt för, nämligen bakifrån och när det kommer bilar som hinner ikapp dig. Tillsammans med din Telefon (via app),  Garmin- eller Wahoodator varnar den nämligen via både ljus och ljud för bilar. Detta inkluderar tydlig grafik både för hur många bilar som kommer och om de kommer extra fort! 

Att investera i säkerhet har aldrig känts ballare! Och du - det är inte bara en radar för bilar, det är också en extremt effektiv baklampa som hjälper dig synas i såväl mörker som ljus. 

Spana in filmen där vi både testar denna makalösa baklampa och berättar allt du behöver veta!

[productModule: 68498308]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan