• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Guider  Cykeltouring

Cykelsemester - upplevelser från sadeln

Har du aldrig provat att ha en cykelsemester? Gör det! Det kommer definitivt bli ett minne för livet.

Cykeltouring

Med cykeln kommer du närmare naturen. Du känner dofter, hör fåglarna och får uppleva naturens skiftande väder och vind. Visst, det kan regna och blåsa, men idag finns så bra regnkläder och överdrag till väskor så du ändå kan komma fram torrskodd.

HAR DU ALDRIG PROVAT ATT HA EN CYKELSEMESTER? GÖR DET! DET KOMMER DEFINITIVT BLI ETT MINNE FÖR LIVET.

Ta med tält, bo på vandrarhem eller hotell. Du sätter budgeten själv och bestämmer hur bekväm du är. Planera dina rutter i förväg, men lämna utrymme för spontanitet. Unna dig själv att kunna svänga in på den där grusvägen som skyltar om en loppmarknad ”bara” 7 km in i skogen. Just det kanske blir semesterns riktiga höjdpunkt.

Åker du utomlands, ta med cykeln på flyget. Det är enklare än du tror. Annars kan du oftast hyra cykel dit du åker. Garanterat ett perfekt sätt om du vill uppleva resmålen på ett annorlunda sätt och komma människor och miljö mycket närmare, och se något annat än bara städer och stränder.

Och du, det funkar faktiskt bra även om du har barn. Är de så stora att de cyklar själva, tar ni vuxna packningen så kan barnen cykla själva och ändå hänga med. Är barnen mindre, kan man med fördel ta en cykelkärra, så ryms både barn och delar av packningen däri.

Trevlig semester - på cykel nästa gång!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan