• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Information

Cyklopedin Online - Information

Här finner du blogginlägg med information inom kategorin cykling.

Leasa elcykel med förmånscykel

Elcykel är trendigt och nu kan du köpa elcykel billigt genom förmånscykel. Att cykla på elcykel är både billigt, roligt och bra för både hälsan och miljön.  

Hur fungerar förmånscykel?

Förmånscykel har blivit alltmer vanligt bland företag runt om i Sverige. Att erbjuda anställda förmånscykel är ett bra initiativ av arbetsgivare som vill ha en välmående och högpresterande arbetsplats. Här reder vi ut hur förmånscykel fungerar.  

Cykelförmån 2022 - Nya skatteregler

1 januari 2022 blev det billigare för anställda att skaffa förmånscykel. Ett initiativ för att öka cykelpendlingen och uppmuntra fler att ta cykeln till jobbet. Här förklarar vi vad dem nya skattereglerna innebär. 

Vad kostar det med förmånscykel?

Förmånscyklar är en alltmer populär förmån som erbjuds av arbetsgivare till sina anställda, och det finns många fördelar med detta koncept. Läs mer här för att ta reda på vad det kostar med förmånscyklar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan