Stäng
  • Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Betala med Klarna
Högsäsong på cykel! Kan innebära fördröjningar i ärenden hos kundtjänst och vid leveranser. Kolla in cyklar här »
Kundservice  Våra koncept  Junior Re:cycle på Cykloteket.se

Junior Re:cycle

Byt in din barncykel för upp till 50% av kostnaden när du köper en större storlek

Barn cyklar gärna och ofta och många barn cyklar dessutom överallt oavsett underlag. Kort och gott; barn gillar verkligen att cykla. Och det bästa är väl då att låta dem göra det?


Prisvärda barncyklar

Vi kanske inte påstår att våra barncyklar är bättre än alla andras. Men vårt sortiment av barncyklar består däremot endast av det bästa vi kan hitta på marknaden. Så pass bra att vi t.o.m. kan erbjuda oss att köpa tillbaka den barncykel du köper av oss när ditt barn behöver en större cykel. Tack vare vårt inbytesprogram Jr Re:cycle kan du nu se till att ditt barn cyklar på en lätt och fin barncykel i rätt storlek.

Tillhör du dem som tycker att "Nej, inte ska väl barnen ha någon fin, dyr cykel. De växer ju ändå snart ur den och då måste man försöka sälja den på Blocket"? Då är detta något för dig! Cyklotekets inbytesprogram för barncyklar - Junior Re:cycle. De barncyklar du hittar på Cykloteket anser vi vara av så pass bra kvalitet att vi skulle köpa dem till våra egna barn. Jr Re:cycle gäller alla barncyklar, från 12" t.o.m 24".

Så här funkar det:

Vi vill börja med att säga att den här tjänsten endast är tillgänglig i våra fysiska butiker. Inbyte och köp av ny cykel måste ske vid samma tillfälle.

Du köper en av våra barncyklar. När ditt barn har växt ur cykeln lämnar du tillbaka den till oss i någon av våra butiker. Vi löser tillbaka cykeln för upp till 50% av det du betalade, i samband med att du köper en större cykel. Den större cykeln löser du på samma vis in när barnet vuxit ur den. Så där kan du fortsätta genom alla storlekar upp t.o.m. 24”-hjulstorlek. När du köper den första vuxencykeln (26” eller större) löser vi tillbaka den sista barncykeln för upp till 50% av det du betalade för den.

De återlösta cyklarna kommer vi att renovera och sälja begagnade, så vill man komma billigt undan kan man fynda bra begagnade barncyklar efter tillgång. Även våra begagnade cyklar går att lösa in.

Villkor:

Återlösen gäller barncyklar som är köpta på Cykloteket och ingår i Junior Re:cycle. Återköpsgarantin gäller max 3 år från inköpsdatum och sker i butik. Cykeln ska vara hel, fungerande och rengjord vid inlösen. Avdrag för byte av trasiga delar samt tvätt kan tillkomma.

Begagnade barncyklar:

Det vill säga barncyklar som lösts in av Cykloteket via Jr Re:cycle står fritt att köpa för vem som helst. Du behöver inte ha någon annan barncykel att lösa in, men det går också utmärkt att lösa in sin tidigare köpta barncykel med Jr Re:cycle-villkor. D.v.s. vi löser bara in barncyklar som sålts av Cykloteket.

De inlösta cyklarna står i butik och det är först till kvarn som gäller. Utbudet varierar från dag till dag och från butik till butik. Inlösta barncyklar läggs inte ut på vår hemsida.

Fördelarna med att köpa barncykel hos Cykloteket

  • Alltid trafiksäkra kvalitetscyklar som inte riskerar att falla sönder
  • Man behöver inte köpa en för stor cykel för att barnet ska ha något "att växa i"
  • Du slipper omaket med att annonsera och sälja cykeln begagnad
  • Vi gör gemensamt en insats för miljön och återvinner cyklarna istället för slit-och-släng

Läs om alla våra koncept

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan