Stäng
  • Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Betala med Klarna
Högsäsong på cykel! Kan innebära fördröjningar i ärenden hos kundtjänst och vid leveranser. Kolla in cyklar här »
Kundservice  Våra koncept  Livstids servicegaranti på Cykloteket.se

Livstids servicegaranti

Livstids servicegaranti vid köp av cykel

Så funkar det: Livstids Servicegaranti följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på Cykloteket. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, uppspänning av ekrar samt en allmän kontroll av cykelns kondition. Justering av reservdelar ingår endast om de är inköpta hos, och monterade av Cykloteket.

OBS! Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om Cykloteket anser att cykeln är OK.

Livstids Servicegaranti är helt enkelt en efterjusteringsservice på cykeln när den behöver ses över. Gäller första ägaren hur många gånger som helst, året runt, så länge du äger cykeln. Det kanske låter som stora ord, men i och med att vi väljer de märken och modeller vi säljer med största noggrannhet, vet vi att cykeln också ska hålla för det vi säger att den är tänkt för. Därför kan vi lova att du alltid får Livstids Servicegaranti.

När du lämnar in och hämtar din cykel uppvisar du det inköpskvitto du får när du köper cykel. Alternativt är du medlem i Kundklubben, då uppger du bara ditt namn. Det visar att du har köpt din cykel på Cykloteket. Du kan naturligtvis välja vilken Cykloteketverkstad du vill serva din cykel i, oavsett i vilken Cykloteket-butik du köpt cykeln.

Om du har en ny cykel så är tidsåtgången för en servicegaranti liten under de första två åren. Vi rekommenderar dig då att komma in på en Drop-In servicetid, så servar vi cykeln medans du väntar i butiken. Ta en kaffe eller passa på att komplettera med något ifrån våra välfyllda butiker, till dess att cykeln blir klar.

Om du ändå vill boka en servicetid så tänk på att under högsäsong har vi högt tryck och det kan ibland vara fullbokat på din favoritverkstad. Kontrollera gärna av bokningsläget på våra övriga verkstäder, så finns chans till att få en tidigare tid. Har du en större service, eller om det inte är något akut som ska göras, så kan du med fördel boka service under vår lågsäsong - vintern.

Läs om alla våra koncept


Redo för cykelservice?

Vi har haft livstids servicegaranti i många år, vilket är mycket uppskattat av våra kunder. Idag lämnar de flesta in sina cyklar på regelbunden service för en ordentlig genomgång. På så sätt underlättar vi också för oss själva i framtiden. Får vi möjligheten att hålla din cykel i trim, blir det lättare för oss att hålla en högklassig och snabb service även fortsättningsvis.

Regelbundenheten och det faktum att vi bara säljer kvalitetscyklar har hjälpt oss att utveckla livstids servicegaranti till något som är till förde för både dig och för oss. Vår service är vårt vapen i kampen att vinna ditt förtroende. I slutändan kan en därför saga att den största vinnaren är kunden, dvs. du själv. Slår du ut kostnaden för din cykel per använd kilometer, är det hos oss på Cykloteket du får mest cykel för pengarna.

Läs om vår cykelservice

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan