Cykelbutik Cykloteket Bromma

Välkommen till Cykloteket i Bromma

Besöksadress

Cykloteket Bromma
Bromma Blocks
Ulvsundavägen 193 B
168 67 Bromma
Visa på karta

Ordinarie öppettider

Vardagar må-fr: 11:00 - 19:00
Lördag: 11:00 - 18:00
Söndag: 11:00 - 17:00

Särskilda öppettider

Kontakt

Tel: 08-5454 9390 (växel)

kundservice@cykloteket.se

Helgfria vardagar 10:00-17:00

Cykloteket i Bromma Blocks är en 450 m² stor cykelaffär, med ett noga utvalt sortiment av Cyklotekets hela sortiment - cyklar, kläder, hjälmar, skor och tillbehör. Allt för en komplett upplevelse. På Cykloteket Bromma Blocks hittar du så klart även cykelverkstad och Shimano Service Center. 

Inne i butiken har vi en stor cykelverkstad med av oss utbildade mekaniker som är redo att hjälpa dig med din cykel, vare sig du vill laga punktering, serva din dämpare eller få hjälp med växeljustering. För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att du bokar tid i vår cykelverkstad den dag som passar dig bäst.

I butiken kan det vissa tider vara fullt av besökare och det kan då bli lite väntetid. För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig den tid som du behöver kan det därför vara bra att boka Personlig shopping. Då kan vi förbereda oss inför ditt besök och se till att vi har tid för dig när du har tid för oss, allt för att göra din upplevelse i butiken så bra som möjligt.

På Cykloteket i Bromma Blocks har vi även personal som är utbildad i Bikefitting. Det är en tjänst som du kan köpa av oss för att få ut mer av din cykling. Då går vi igenom hur just du fungerar, allt ifrån din rörlighet till hur din kropp ser ut, och anpassar sedan din cykel utifrån det. Detta resulterar oftast i att du sitter bekvämare, kan cykla snabbare/längre och får ut mer effekt i varje tramptag.

Detta görs i cykelbutiken och bokas online. Tjänsten kostar 2000 kr och tar ca 1,5-2 timmar att genomföra, inklusive ett återbesök för uppföljning. 

Vi gör även Bikefitting för tempocyklar och triathloncyklar där vi bl.a. siktar på att förbättra aerodynamiken, pris 2500 kr.

Ta sig hit

Vi har 3 infarter för dig som kommer med bil eller motorcykel. Ingång A (flygplatsinfarten), infart B (Ulvsundavägen söderifrån – mitt emot Karlsbodavägen) och infart C (Ulvsundavägen norrifrån).

Parkering

Fri parkering direkt utanför butiken.

Kommunalt

Anländ till Bromma Blocks med buss 112, 155,509 och FLYGBUSSARNA som alla stannar i närheten. Busshållplatser i närheten inkluderar Flygverkstäderna, Hagelstavägen, Bromma handelscenter, Smältvägen och Bromma flygplats.

Arbete med den s.k Kistagrenen som ska öka tillgängligheten till Bromma Blocks via tvärbanan påbörjades 2018. Under 2020 öppnar Bromma Blocks egen hållplats och även Bromma Flygplats (hållplats i anslutning till Elon och Bromma Kebab). För närvarande är närmaste hållplats för tvärbanan (Karlsbodavägen) stängd medan arbetet med Kistagrenen pågår. Använd SLs reseplanerare för att planera din resan till Bromma Blocks.

Hitta hit