Cykelbutik Cykloteket Sergel Service Store

Välkommen till Cykloteket Sergel Service Store

Besöksadress

Cykloteket Sergel Service Store
Sergelhuset
Sveavägen 10B
111 57 Stockholm
Visa på karta

Ordinarie öppettider

Vardagar må-fr: 11:00 - 19:00
Lördag: stängt
Söndag: stängt

Särskilda öppettider

Kontakt

Tel: 08-5454 9390 (växel)

kundservice@cykloteket.se

Helgfria vardagar 10:00-17:00

Vi har öppet för inlämning av cykel för service från 7:30 vardagar. Butiken öppnar 11:00.

Cykloteket Sergel är en ny 280kvm centralt belägen cykelbutik på Sveavägen 10B vid Sergelstorg. Butiken är byggd för framtiden och de krav våra kunder ställer på oss. Vi har därför fyllt butiken med ett exklusivt utvalt sortiment av cyklar, hjälmar, lås, lysen och tillbehör. Det vi inte får plats med här levereras snabbt från www.cykloteket.se, du väljer om du vill hämta upp det i butiken eller som vi ska skicka det direkt hem till dig.  

På Cykloteket Sergel hittar du såklart även cykelverkstad och Shimano Service Center. Verkstaden är anpassad för Express Service, våra utbildade cykelmekaniker hjälper dig direkt medan du tar en vända i butiken med en kopp kaffe. 

Express Service 

Konceptet är till för att öka tillgängligheten och kunna hjälpa dig när du som mest behöver det. Express Service är ej bokningsbar utan är en tjänst som är öppen för dig när ett akut problem har uppstått. För att kunna hjälpa till när punkteringen, kedjebrottet eller någon vajer gått av så önskar vi att du bokar tid om ärendet inte är akut. Bokningsbara tider för cykelservice i Stockholm City finns här, samt i vår Service Store på Mäster Samuelsgatan 58. 

Personlig Shopping 

I butiken kan det vissa tider vara fullt av besökare och det kan då bli lite väntetid. För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig den tid som du behöver kan det därför vara bra att boka en Personlig shopping. Då kan vi förbereda oss inför ditt besök och se till att vi har tid för dig när du har tid för oss, allt för att göra din upplevelse i butiken så bra som möjligt. 

OBS! 

Butiken är kontantfri, betalning med kort, Klarna eller Swish. 

Boka tid 

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att du bokar tid i vår cykelverkstad den dag som passar dig bäst. Inlämning av bokad cykel från 07:30 vardagar.

Cykelgarage 

Du kan även teckna abonnemang för säker cykelförvaring i det intilliggande cykelgaraget konceptet- CykelService, i samarbete med Vasakronan. Du kan även abonnera på dusch/omklädning och dessutom hyra eget förvaringsskåp. Teckna ett hyresavtal med bara 1 månads uppsägningstid och garantera att cykeln står kvar när du ska cykla hem från jobbet. 
Kom in till oss så berättar vi mer! 

Priser 

Cykelförvaring för 125 kr/månad Tillgång till dusch/omklädning och eget skåp för 250 kr/månad. 

 

Ta sig hit 

Vi rekommenderar cykel. Se kartan nedan. 

Parkering 

Svårt och chansartat att hitta parkering direkt utanför butiken, är ju trots allt Stockholms City. P-hus rekommenderas.  

Kommunalt 

Närmaste tunnelbana är Hötorget, men det är bara ett par minuters promenad även från T-Centralen.  

Hitta hit