Cykloteket Bromma

Öppet idag: 10:00 - 18:00

Ulvsundavägen 193 B
168 67 Bromma Visa på karta »

Mer om Cykloteket Bromma »

Cykloteket Häggvik

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Norra Malmvägen 82
191 62 Sollentuna Visa på karta »

Mer om Cykloteket Häggvik »

Cykloteket Norrtull

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Gävlegatan 35
113 65 Stockholm Visa på karta »

Mer om Cykloteket Norrtull »

Cykloteket Service Store Stockholm City

Idag stängt

Mäster Samuelsgatan 58
10:30-11:30 Lunchstängt Visa på karta »

Mer om Cykloteket Service Store Stockholm City »

Cykloteket Täby

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Fogdevägen 2
183 64 Täby Visa på karta »

Mer om Cykloteket Täby »

Cykloteket Västberga

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Västbergavägen 4
126 30 Hägersten Visa på karta »

Mer om Cykloteket Västberga »

Cykloteket Västerås

Öppet idag: 10:00 - 17:00

Ringborregatan 1C
721 34 Västerås Visa på karta »

Mer om Cykloteket Västerås »

Cykloteket AB

Org. nr: 556529-4567
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten

Kontakta oss

Stockholm: 08-54 54 93 90
Västerås: 021-40 40 30
Webbshop: 0722-12 88 48

E-post: info@cykloteket.se

Facebook: facebook.com/cykloteket

Livstids servicegaranti

Livstids Servicegaranti följer alltid med utan kostnad vid köp av cykel på Cykloteket. En efterjusteringsservice på cykeln när den behöver ses över.

Junior Re:cycle

Tack vare vårt inbytesprogram Jr Re:cycle kan du nu se till att ditt barn cyklar på en lätt och fin barncykel i rätt storlek.

Position+

När du handlar en racer, MTB eller hybrid hos oss, ingår det vi kallar Position+. Vi ser till att du får din cykel individuellt anpassad, sett utifrån din egen kropp och rörlighet.

Garanterat nöjd

Vid köp i våra fysiska butiker gäller: full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

Verkstad

Förläng livslängden på din hoj och gör den redo för nya äventyr. Boka verkstadstid direkt på hemsidan.

Personlig shopping

Inte så pigg på att stå i kö? Vi på Cykloteket erbjuder en lösning på problemet via Personlig Shopping.

Testcenter

Med Cykloteket Testcenter får du möjlighet att stilla din nyfikenhet och testa cykeln innan du köper.

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

ABUS

När Augusti Bremicker och familj grundade företaget ABUS 1924 hade de stor teknisk skicklighet - och en vision: De ville skapa produkter för att skydda människors liv och sin egendom. Ett framsynt företag med en riktlinje - ett åtagande för kvalitet redan från början.

Upptakten till en kontinuerlig framgång. "August Bremicker und Söhne" blev ABUS. ABUS varumärke blev synonymt för säkerhet. Den Tyska hänglåstillverkaren har nu förvandlats till en globalt verksam koncern för säkerhet och förebyggande säkerhetsteknik. Med beprövad, innovativ, erkända produkter som är trendsättare inom många sektorer. Tradition inställt på en kurs mot framtiden.

ABUS Produktion och kvalitet

"Made in Germany" står över hela världen för innovativ teknik och högt ställda kvalitetskrav. ABUS lever verkligen upp till detta tysklandsrykte genom att optimera sin kvalitetsdrivna produktionsteknik.

Alla lås tillverkas för hand. De ergonomiska arbetsstationerna garanterar koncentrerat och strukturerat arbete, och kompletteras med högteknologiska maskiner som garanterar ultimat precision. Dessa standarder för kvalitet gäller för alla ABUS säkerhetsprodukter från alla våra produktionsanläggningar.

ABUS Mobil Säkerhet

Redan 1967 insåg ABUS att det fanns ett behov av säkerhetsprodukter till fordon och fritidsprodukter. Därefter bildades ”ABUS Mobile Sicherheit”. En egen division dedikerade till att utveckla produkter med specifika krav på praktisk transport och att låsa rörliga objekt. Redan 1972 lanserade ABUS de första bygellåsen till cykel. Någonting som idag är synonymt med säkerhet för cykel.

Utöver låsen har ABUS jobbat i snart 20 år med personsäkerhet genom ABUS hjälmar. Ett team av ingenjörer och designers som jobba kontinuerligt med den senaste tekniken inom hjälmtillverkning för att leverera hjälmar av absolut toppkvalitet.

ABUS Låsinformation

Se till att låsa din cykel på rätt sätt, då ökar chansen dramatiskt att du får behålla den! Cykelstölderna har de senaste åren gått ner, det tack vare bättre lås och tydligare information från dem som säljer låsen. Följer man bara några enkla tips kan man, med största sannolikhet, sälla sig till den växande skara som inte blir av med sin cykel.

  1. Köp ett bra lås. Vi rekommenderar Abus. Ja, det är faktiskt så att Abus idag är ohotad etta på marknaden. De fokuserar konsekvent på att utveckla och förbättra sina lås, medan en del andra tillverkare lägger all energi på att producera så billiga lås som möjligt. Det här känner ju även tjuven till, och han är läskunnig – så om du ser till att det står Abus på låset är halva slaget redan vunnet.

  2. Lås alltid fast cykeln runt ett fast föremål; staket, stolpe etc. Gör det inte så lätt för tjuven att han bara kan bära iväg med cykeln.

  3. Fyll ut bygeln (ser ut som: U) så gott det går med ram, stolpe, hjul – ju mer desto bättre. För de flesta kvalitetslås bryts upp med domkraft, som tar ganska mycket plats inuti låset när man försöker att ”spränga” det, så om låset/bygeln är fyllt med cykel och stolpe får domkraften helt enkelt inte plats. På billigare lås, som går att få upp från utsidan (såg, kylspray, dyrk eller borr), behöver man inte tänka på att fylla ut bygeln. Det är nog bara att hålla tummarna som hjälper.

"Lås-Lasse" rekommenderar:

Lås-Lasse är vår expert på cykellås och har många års erfarenhet på området.