OM GORE BIKE WEAR

 

Gore Bike Wear är sedan flera år marknadsledande i Europa gällande cykelkläder. Gore Bike Wears cykelklädeskollektion erbjuder kvalitativa funktionskläder från sällangångs- och vardagscyklister, hela vägen upp till professionella mountainbike- och landsvägscyklister. Och framför allt – till alla väderförhållanden. Framtill idag har Gore Bike Wear erhållit drygt 30 utmärkelser från Europeiska cykelmagasin. Gore Bike Wear är mest känt för att med stor bredd infört funktionsmembranen Gore-Tex och Windstopper i cykelvärlden.

I alla sina plagg med lycramaterial använder sig Gore Bike Wear av homogena textilfibrer. Det ger plaggen mer styrka och hållbarhet, plus att det är lättare att tvätta bort äggviteämnen som annars kan upplevas som illaluktande.

Gore Bike Wear delar in sina kläder i olika segment. På landsvägssidan heter den mest avancerande linjen Xenon. Xenon är för ambitiösa cyklister med högt ställda krav på passform och funktion. Motsvarande segment för MTB heter Alp-X. De mest populära klädlinjerna är däremot Power och Phantom. Kläder som funkar till den mesta typ av cykling. Här erbjuds också genomtänkta detaljer med hög funktion till rimliga priser.

 

 

Kontakta oss

E-post: kundservice@cykloteket.seTelefon: 08-5454 9390

 

Cykloteket AB

Org. nr: 556529-4567
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten

CYKEL - det perfekta transportmedlet!