Stäng
  • Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Upp till 36 mån delbetalning med Klarna
Månadsfinal januari ut! Se här » kvar
Kundservice

Kundservice

Kundservice har öppet helgfria vardagar 10:00 - 17:00

Behöver du kontakta oss kan du antingen besöka någon av våra butiker, ringa till oss eller skicka ett mejl till vår kundservice. Kundservice är bemannat helgfri vardag mån-fred mellan kl 10:00-17:00. Telefontider är mellan kl 10:00-12:00 samt kl 14:00-16.30. Mailfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 36 timmar.

OBS! Under högsäsong förekommer något längre svarstid.

Telefonväxel: Stockholm: 08-54 54 93 90
Mail: kundservice@cykloteket.se


Köpvillkor

I våra butiker kan du betala med Swish och de vanligaste konto-/kreditkorten (ej Diners) samt flera lösningar via Klarna, bl.a. smidiga Klarna Checkout. I butiken i Västberga går det även att betala med kontanter, övriga butiker är kontantfria.

Via länken nedan kan du läsa om vilka regler som gäller vid köp i butik och på webb. Om betalsätt, räntefritt, leveranser och reklamationer mm.

Köp- och leveransvillkor

Förmånscykel

Låt era medarbetare ta del av en Förmånscykel på ett enkelt och smidig sätt, samt till förmånliga villkor. Välj bland vårt stora sortiment av cyklar i olika modeller och storlekar.

Kontakta oss eller läs mer förmånscyklar och vårat upplägg här:

Cykloteket Förmånscykel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan