Stäng
  • Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Betala med Klarna
Högsäsong på cykel! Kan innebära fördröjningar i ärenden hos kundtjänst och vid leveranser. Kolla in cyklar här »
Kundservice

Kundservice

Kundservice har öppet helgfria vardagar 10:00 - 17:00

Behöver du kontakta oss kan du antingen besöka någon av våra butiker, ringa till oss eller skicka ett mejl till vår kundservice som är bemannad helgfri mån-fred 10:00-17:00. Mailfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 36 timmar. För snabba svar kan du också under dagtid prova att skriva din fråga i vår chatservice, som ligger direkt på hemsidan.

Telefonväxel: Stockholm & Västerås: 08-54 54 93 90
Mail: kundservice@cykloteket.se


Information om Covid-19

Bäste kund, till följd av Covid-19 har vi lite längre svarstider både i telefon och mejl. Vi ber om ursäkt för de eventuella besvär detta orsakar dig och hoppas på din förståelse för att vi gör allt vi kan för att hjälpa dig så fort som möjligt.

Våra butiker har öppet som vanligt. Däremot är det viktigt att vi alla, anställd personal som ni kunder, drar vårt strå till stacken för att hjälpa till genom att följa FHMs direktiv. 

Information om Covid-19 

Köpvillkor

I våra butiker kan du betala med Swish och de vanligaste konto-/kreditkorten (ej Diners) samt flera lösningar via Klarna, bl.a. smidiga Klarna Checkout. I butiken i Västberga går det även att betala med kontanter, övriga butiker är kontantfria.

Via länken nedan kan du läsa om vilka regler som gäller vid köp i butik och på webb. Om betalsätt, räntefritt, leveranser och reklamationer mm.

Köp- och leveransvillkor

Garanterat nöjd

Det viktigaste för oss är att du som kund är Garanterat Nöjd. Därför är vi väldigt noggranna när vi väljer sortiment, för att kvalitén ska motsvara våra och dina förväntningar. När du sen ska välja vilken cykel, vilket klädesplagg eller tillbehör du ska ha när du är i butiken, finns våra kunniga säljare där för att vägleda dig rätt.

Garanterat Nöjd innebär full ångersrätt inom 60 dagar från köpet.

Läs mer om Garanterat Nöjd

Förmånscykel

Låt era medarbetare ta del av en Förmånscykel på ett enkelt och smidig sätt, samt till förmånliga villkor. Välj bland vårt stora sortiment av cyklar i olika modeller och storlekar.

Kontakta oss eller läs mer förmånscyklar och vårat upplägg här:

Cykloteket Förmånscykel

Kundklubben

Ta del av nyheter, erbjudanden och rabattkoder. Gå med i vår kundklubb helt gratis.

Läs mer om Cyklotekets kundklubb

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan