Stäng
  • Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Upp till 36 mån delbetalning med Klarna
Kampanj på mängder av säsongens cyklar! Se här

Black Week och Cyber Monday 2022

Black Week startar

Black Week på Cykloteket

Årets stora prisfest! Du kommer ha drömläge att köpa cykel, cykeldäck, cykelkläder, trainers och mycket mer till riktigt låga priser. Vi har Black Week rea på mängder av varor men lagret tar slut snabbt så se till att inte vänta för länge så att någon annan hinner före.    

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA och anses vara starten för den stora julhandeln. Black Friday är dessutom en av årets absolut största shoppinghelger för e-handeln och butiker med kampanjer på stora delar av sortimentet. Det var år 2013 som Black Friday började ta fart i svenska butikskedjor och e-handelsföretag. Black Friday har blivit en väldigt uppskattad och populär shoppingdag även i Sverige likväl som runt om i världen och nu mera hör vi alltmer ofta talas om Black Week och Cyber Monday i samband med Black Friday. Black Friday är det perfekta tillfället att köpa julklappar till dig själv eller till någon du tycker om.

Vad är Cyber Monday?

Från början var Cyber Monday e-handelns motsvarighet till Black Friday eftersom Black Friday ursprungligen bara existerade i dem fysiska butikerna. Nu för tiden när Cyber Monday infaller är internet och e-handelssidor fullproppade med onlinerabatter och erbjudande för shoppingsugna att ta del av. Cyber Monday är en ypperlig möjlighet att klicka hem den där cykeln eller prylen som du ville köpa under Black Friday, men inte gjorde. Cyber Monday är avslutningen på Black Week och Black Friday.    

När är Black Friday 2022?

Black Friday infaller alltid i slutet på november och i år är Black Friday fredagen 25 November. 

När är Cyber Monday?

Cyber Monday 2022 är måndagen efter Black Friday vilket är den 28 november. Cyber Monday är slutspurten på Black Week rean online. 

När börjar Black Week 2022?

21 november startar vår officiella Black Week med grymma erbjudanden på mängder av varor HELA veckan. Se till att du har signat upp dig på vårt nyhetsbrev för att få förtur till Black Week rean på Cykloteket – det är hög efterfrågan och lagret säljer slut snabbt.

Signa upp här

Black Week i Cykloteket butikerna

Under Black Week och Black Friday kommer vi givetivs ha otroligt bra priser online men också i våra fysiska butiker som finns i Stockholm och Västerås.

Butikernas öppettider hittar du här.

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan