• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA

Cykelservice

Ingen bokning krävs för cykelservice, kom bara in till våra butiker/verkstäder så hjälper vi dig med önskad service, din cykel är klar inom ca. 1-3 dagar beroende på arbete.

En cykel som regelbundet lämnas in på cykelservice får stora fördelar gentemot cyklar som missköts. Cykeln fungerar som den ska, och blir då givetvis mycket trevligare och snabbare att cykla på, men gör också att växlingarna sitter, att bromsarna tar bra och inte minst så får den servade cykeln mycket mindre slitage. Vilket i sin tur är guld för driftsekonomin.


Cykelservice på Cykloteket

Sedan starten 1984 har Cykloteket tagit ansvar för de cyklar vi säljer genom att erbjuda förmånlig cykelservice. För att upprätthålla en så pass hög servicegrad krävs effektiva cykelverkstäder och duktiga mekaniker. I alla sex av Cyklotekets cykelbutiker finns det en komplett cykelverkstad och utbildad personal, eller servicetekniker som vi väljer att kalla dem, hit är du alltid välkommen på service! Vi är certifierade inom "Shimano Service Center, "Bosch Service Center" och "EcoRide Service Center".

Cykelservice

Nästan alla våra butiker har cykelmekaniker och kan serva din cykel på helgfria vardagar från 7:30. Normal servicetid är i regel ca. 1-3 dagar. Se mer vad som gäller på respektive butikssida. Vi tar emot din cykel, gör en översyn av servicebehov och uppskattning av både pris och tidsåtgång. Ingen bokning krävs, service sker på löpande band i turordning av inlämnande. Notera att belastning på verkstäderna kan stundtals vara hög, vilket medför väntetid. Cyklar som lämnas in under helg, hanteras under nästkommande vardag.

Ta dig till någon av våra butiker/verkstäder så fixar vi förstklassig service på din cykel

Välkommen på service i våra butiker eller kontakta oss för att höra mer om vår cykelservice:

Till våra butiker

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan