Stäng
  • Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Betala med Klarna
Högsäsong på cykel! Kan innebära fördröjningar i ärenden hos kundtjänst och vid leveranser. Kolla in cyklar här »

Cykloteket Cykelbutik Bromma

Välkommen till Cyklotekets cykelbutik i Bromma

Cykloteket i Bromma Blocks är en 450 m² stor cykelaffär, med ett noga utvalt sortiment av Cyklotekets hela sortiment - cyklar, kläder, hjälmar, skor och tillbehör. Allt för en komplett upplevelse. På Cykloteket Bromma Blocks hittar du så klart även cykelverkstad och Shimano Service Center. 

Inne i butiken har vi en stor cykelverkstad med av oss utbildade mekaniker som är redo att hjälpa dig med din cykel, vare sig du vill laga punktering, serva din dämpare eller få hjälp med växeljustering. För serviceärenden öppnar vi för inlämning från kl. 07.30 under vardagar tillsvidare.

Läs mer om Cykelservice

På Cykloteket i Bromma Blocks har vi även personal som är utbildad i Bikefitting. Det är en tjänst som du kan köpa av oss för att få ut mer av din cykling. Då går vi igenom hur just du fungerar, allt ifrån din rörlighet till hur din kropp ser ut, och anpassar sedan din cykel utifrån det. Detta resulterar oftast i att du sitter bekvämare, kan cykla snabbare/längre och får ut mer effekt i varje tramptag.

Detta görs i cykelbutiken, du är alltid välkommen att lämna in din cykel på drop-in eller kontakta oss för mer info. Tjänsten kostar 2000 kr och tar ca 1,5-2 timmar att genomföra, inklusive ett återbesök för uppföljning. 

Vi gör även Bikefitting för tempocyklar och triathloncyklar där vi bl.a. siktar på att förbättra aerodynamiken, pris 2500 kr.

Läs mer om Bike Fit

Ta sig hit

Vi har 3 infarter för dig som kommer med bil eller motorcykel. Ingång A (flygplatsinfarten), infart B (Ulvsundavägen söderifrån – mitt emot Karlsbodavägen) och infart C (Ulvsundavägen norrifrån).

Parkering

Fri parkering direkt utanför butiken.

Kommunalt

Anländ till Bromma Blocks med buss 112, 155,509 och FLYGBUSSARNA som alla stannar i närheten. Busshållplatser i närheten inkluderar Flygverkstäderna, Hagelstavägen, Bromma handelscenter, Smältvägen och Bromma flygplats.

Arbete med den s.k Kistagrenen som ska öka tillgängligheten till Bromma Blocks via tvärbanan påbörjades 2018. Under 2020 öppnar Bromma Blocks egen hållplats och även Bromma Flygplats (hållplats i anslutning till Elon och Bromma Kebab). För närvarande är närmaste hållplats för tvärbanan (Karlsbodavägen) stängd medan arbetet med Kistagrenen pågår. Använd SLs reseplanerare för att planera din resan till Bromma Blocks.

Besöksadress

Cykloteket Bromma
Bromma Blocks
Ulvsundavägen 193 B
168 67 Bromma
 

Visa på karta

Ordinarie öppettider

Vardagar må-fr: 10:00 - 20:00
Lördag: 10:00 - 18:00
Söndag: 10:00 - 18:00

Kontakt

Tel: 08-400 66 110 (direkt)
Ring oss eller kom förbi vår butik så hjälper vi dig på plats med ditt ärende!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan