• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklar  BMX

BMX

Här hittar du tuffa BMX cyklar från varumärket Fiend. BMX är förkortningen av Bicycle Motocross och är en lekfull och rolig cykel skapad för att kunna trixa med. En BMX kan användas till stadsåkning, i skateparker eller i terräng med hopp. 

BMX

Här finner du BMX-cyklar med hjulstorlek 18" och 20". Det allra vanligaste är att en BMX till vuxna har en hjulstorlek på 20". Cykeln är oftast relativt avskalad från tillbehör och har endast en växel. Det finns många anledningar till att köpa en BMX: dem är coola, hållbara, har flera användningsområden och dessutom bra andrahandsvärde.

Tävla i BMX (Bicycle Motocross)

BMX är inte bara en rolig cykel att trixa med i skateparken. Det är en tränings- och tävlingsform där man tävlar på en crossbana som består av en serie gupp, hopp och velodromkurvor. BMX är en stor sport i USA, Australien och i Europa men det finns även klubbar och banor i Sverige. 

Köp din BMX online på Cykloteket.se

På cykloteket.se har vi BMX cyklar i flera modeller för att du ska hitta din perfekta cykel. Oavsätt vilken cykel du köper monterar vi den innan den skickas till dig.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till våra cykelexperter på våran kundservice. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan