Cykelbutik Västberga

Välkommen till Cykloteket i Västberga

Besöksadress

Cykloteket Västberga
Västberga handelsplats
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten
Visa på karta

Ordinarie öppettider

Vardagar må-fr: 11:00 - 19:00
Lördag: 11:00 - 15:00
Söndag: 11:00 - 15:00

Särskilda öppettider

Kontakt

Tel: 08-5454 9390 (Växel)

kundservice@cykloteket.se

Helgfria vardagar 10:00-17:00

Vill du köpa cykel i Västberga (Hägersten) är du välkommen till oss på Västbergavägen 4. Där möts du av en 630 kvadratmeter stor cykelbutik fullspäckad med cyklar, cykelkläder och cykeltillbehör. Cykelbutiken i Västberga öppnades i februari 2009.

I butiken har vi en stor cykelverkstad med av oss utbildade mekaniker som är redo att hjälpa dig med din cykel, vare sig du vill laga punktering, serva din dämpare eller få hjälp med växeljustering. För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att du bokar tid i vår cykelverkstad den dag som passar dig bäst.

Även i butiken kan det vissa tider vara fullt av besökare och det kan då bli lite väntetid. För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig den tid som du behöver kan det därför vara bra att boka Personlig shopping. Då kan vi förbereda oss inför ditt besök och se till att vi har tid för dig när du har tid för oss, allt för att göra din upplevelse i butiken så bra som möjligt.

Ta sig hit

Vi rekommenderar cykel. Se kartan nedan.

Parkering

Fri parkering direkt utanför butiken. Glöm ej P-skiva. Det finns två P-däck, vi rekommenderar det nedre P-däcket som då är i direkt anknytning till butiken.

Kommunalt

Närmaste tunnelbana är Telefonplan. Följ Mikrofonvägen söderut mot E4:an och efter fem minuters promenad ser du Västberga Handelsplats, och Cykloteket ligger då rakt under Stora Coop.

Buss: 161, 142 och 145 stannar vid Västberga Handelsplats/Västbergavägen.

 

Hitta hit