Shimano Service Center

Shimano Service Center

På Cykloteket jobbar vi med Shimano Service Center - ett unikt koncept som är utvecklat för att ge professionell service till cyklister över hela Europa. Perfekt för oss på Cykloteket att kunna sy ihop kontinuerlig utbildning av vår sevicepersonal (cykelmekaniker), med att jobba med Shimano originaldelar. Vilket naturligtvis är en trygghet för oss, men framför allt för dig som kund.
Att Cykloteket är Shimano Service Center är naturligtvis till stor nytta när det kommer till vår Livstids Servicegaranti.

Shimano Service Center innebär att du kan dra nytta av de omfattande kunskaper och den teknisk expertis Shimano återförsäljare erbjuder. Shimano tycker att det är viktigt med fysiska cykelbutiker, både nu och i framtiden. Det är därför Shimano Service Center är det perfekta stället för dig som cyklist att få snabb och genomgående service!

På våra Shimano Service Center hittar du alltid de senaste cykelprodukterna eftersom att Shimano introducerar sina nyaste produkter och teknologier här. På Shimano Service Center får du alltid information och råd om Shimanos senaste produktlanseringar.
Naturligtvis kan du även hitta andra Shimanoprodukter som; cykelskor, glasögon, bekväma cykelkläder och riktigt bra underhållsprodukter.

Fördelar med Shimano Service Center

- Utbildad personal
- Använder Shimano original reservdelar
- Först med nyheter från Shimano
- Teknisk rådgivning
- Stort och välsorterat sortiment

Park Tool

På Cykloteket har vi jobbat med verktyg från Park Tool i mer än två decennier. Och det passar ju oss då som handen i handsken att även Shimano Service Center förser oss med verktyg från Park Tool. Vi har lite skämtsamt utnämnt Park Tool som världens bästa blåa cykelverktyg. Faktum är att de faktiskt är det mest kvalitativa varumärket oavsett färg.

 

SE PARK TOOL VERKTYG >>

 

 

 

POPULÄRA UNDERHÅLLSPRODUKTER