• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Tester  Gore Tex - Det ultimata testet

Gore-Tex - världens bästa material för vattentäta kläder.

Gore-Tex har länge vart det självklara valet för cyklister som inte låter vädrets makter sätta stopp för en tur på två hjul.

Gore-Tex - Det ultimata testet

Det berömda Gore-Tex-membranet är känt för sin förmåga att helt kunna stänga ute regn och väta samtidigt som det tillåter vattenånga att passera inifrån ut, det är alltså helt vattentätt samtidigt som det behåller en betydande andningsförmåga. 

Gore Wear är ett märke som föga för förvånande erbjuder en hel drös med vattentäta plagg men med lite olika funktion. För att slippa obehagliga överraskningar när du faktiskt är ute och cyklar har vi gjort det uppoffrande arbete i att testa dessa olika varianter. Nedan följer därför ett extremt vetenskapligt test kring hur vattentäta dessa olika varianter faktiskt är, hur bra de andas och vilket plagg som passar till vilket tillfälle! Så poppa lite popcorn, luta dig tillbaka i soffan under en varm film och njut av att se andra lida!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan