• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Cykloteket öppnar cykeldestination i Kungens Kurva

10 januari öppnade Cykloteket ny cykeldestination i Kungens Kurva

Cykloteket Kungen Kurva har öppnat - varmt välkomna!

Vår största cykelbutik har öppnat i Kungens Kurva, Stockholm, en av Skandinaviens främsta handelsplatser. Mer än bara en butik, är detta en destination för alla cykelentusiaster. Vår nya butik, som täcker 3300 kvadratmeter, erbjuder inte bara försäljning och service, utan också en unik upplevelse med det mest omfattande och imponerande sortimentet av cyklar och tillbehör tillgängliga i en fysisk miljö.

Vi strävar efter att skapa en inspirerande butik där fokus är på service och upplevelse. Målet är att ge våra kunder möjlighet att utforska och prova ett brett spektrum av högkvalitativa cyklar i alla kategorier. Förutom cykelhallen är vi stolta över att erbjuda cykelservice i toppklass. I Kungens Kurva kommer du kunna lämna in din cykel för service och reparationer, samt hämta beställningar gjorda på cykloteket.se. Parkering kommer att finnas tillgänglig i parkeringshuset med direktanslutning till butiken.

Vi ser med stor förväntan fram emot att välkomna våra kunder till denna unika cykelbutik.

Hitta hit:

Kungens Kurva
Gamla Södertäljevägen 216
141 70 Segeltorp

Hitta mer information om butiken här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan