• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA

Mellandagsrea 2024

Köp cykel i Cyklotekets mellandagsrea online

Mellandagsrean har startat och vi har pressat priserna på mängder av 2023-modeller. Går du i köptankar är det nu i mellandagsrean du ska unna dig en ny cykel. Mellandagsrean är den perfekta tiden att köpa en ny cykel inför den kommande säsongen. För vem säger att man inte kan köpa cykel bara för att det är vinter ute? Oavsätt om du är ute efter en mountainbike, gravel, hybrid, elcykel eller racer, finns det garanterat en modell som passar just dina behov.

Nytt år & nya rutiner 2024

Att köpa cykel i mellandagsrean är ett bra beslut av flera anledningar. För det första gör du riktigt bra fynd på mängder av cykelmodeller just nu. För det andra är cykling en hälsosam investering i dig själv och ditt välmående. För det tredje bidrar du till ett mer hållbart resande och bättre miljö. Cykling kan även vara en kostnadseffektiv form av transport. Inkludera cykling mer i din vardag genom att ta cykeln istället för bilen till jobbet, mataffären eller träningen och få in nya, hälsosammare vanor inför 2024.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan