• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Nyheter  Nya Shimano XT

Nya Shimano XT M8100

Legendarisk komponentserie i nytt utförande!

Nya Shimano XT

Kanske en av de absolut vanligaste komponentgrupperna om man ser till Mountainbikemarknaden världen över. En riktig trotjänare som genom åren kombinerat en oerhört hög prestanda med en prisbild som gör det möjligt för gemene man att cykla med tävlingsredo prylar. En favorit bland både oss på Cykloteket och våra kunder som nu alltså fått sig en rejäl uppdatering!

Och man kan inte låta bli att imponeras av de nya prylarna från Shimano. Vid en första anblick är det nämligen oerhört mycket som XT ser ut att ärva från toppserien XTR - samma 12-delade Microspline-nav, kassetter som hamnar inom ett spektrum mellan 10-45T och 10-51T, oerhört kraftfulla bromsar med antingen 2 eller 4 kolvar samt skivor med den pålitliga och effektiva teknologin Ice Technologies Freeza. Man får alltså i vanlig ordning en rejäl uppsättning prylar från den fina hyllan utan att nödvändigtvis behöva göra ett ekonomiskt val mellan ny cykel och barnens sparpengar.

Att läsa om den nya XT-gruppen må visserligen tilltala en del där ute, men att titta på Martin när han precis efter ett första test pratar om samma grupp bör tilltala absolut alla! Oavsett om man är cykelintresserad eller inte - det liknar nämligen i mångt och mycket en kärlekshistoria mellan en man och en komponentgrupp... Och vem gillar inte lite romans?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan