• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Nyheter

Cyklopedin Online - Nyheter

Din guide till en fulländad cykelupplevelse.

Cyklopedin: Nya Lazer KinetiCore

Nyheten Lazer KinetiCore

En olycka händer så lätt. Hur rustad är du för de olika typer av islag och krafter som kan orsaka bestående huvudskador? Låt oss berätta om KinetiCore – det allra senaste i modern hjälmteknologi, för både stora och små. En tekniskt avancerad lösning med flera spännande fördelar för dig som cyklist.

Cyklopedin: Nya Scott Spark

Nya Scott Spark

Va, var är bakdämparen?Lugn, den finns där, även om den är visuellt borttrollad. För den som hängt med på mountainbikefronten genom åren kan ju enkelt dra sig till minnes att trender kommer och går. Men vissa gånger så slår "nymodigheterna" igenom på bred front och är här för att stanna.

Cyklopedin: Gazelle, holländska elcyklar med kvalitet i världsklass.

Gazelle, holländska elcyklar med kvalitet i världsklass.

Holländarna är ett cyklande folk och de har verkligen öppnat dörren för att ta in elcykeln i deras vardag. Idag är Nederländerna ett av de länderna som ligger i topp gällande antal elcyklar per capita och just Gazelle står för 40% av landets elcykelförsäljning.

Cyklopedin: Rykande het nyhet från Wahoo!

Rykande het nyhet från Wahoo!

Äntligen kommer det en uppdatering till favoritmodellen Bolt från Wahoo och i den nya får vi en rad uppdateringar till cykelvärldens mest aerodynamiska cykeldator!

Cyklopedin: Nya Garmin Rally - Wattmätning för alla pedaltyper!

Nya Garmin Rally - Wattmätning för alla pedaltyper!

Det hetaste inom wattmätning kommer från Garmin och heter Rally! Häng med när vi presenterar denna nyhet som skapar mervärde för alla typer av seriösa cyklister.

Cyklopedin: Shimano STEPS E7000

Shimano STEPS E7000

Nya E7000, som bygger på Shimano framgångsrika eMTB-tekniker, ger dig många tekniska lösningar så att du tryggt vågar dig utanför cykelbanorna.

Cyklopedin: Trek Madone

Trek Madone

Trek presenterar de nya Madone SLR och Madone SL. Modellen har bevisats vara en av de snabbaste aerodynamiska superhojarna på planeten. Med enastående aerodynamik, oöverträffad prestanda och med integration utan motstycke.

Cyklopedin: Julklappar till cyklister

Julklappar till cyklister

Har du en cyklist i familjen som du inte riktigt vet vad du ska köpa till i julklapp? Eller är du själv redan frälst men behöver lite inspiration för att hitta rätt i julklappsdjungeln till dina medfrälsta?

Cyklopedin: Shimano STEPS eBike System

Shimano STEPS eBike System

Shimano STEPS är ett av marknadens populäraste system för elcyklar, uppskattat för sin funktion, driftsäkerhet och höga servicenivå.

Cyklopedin: Bosch eBike System

Bosch eBike System

Total harmoni mellan elmotor, batteri och dator.

Cyklopedin: Nya Trek Top Fuel

Nya Trek Top Fuel

Uppdaterad XC-raket! Precis som proffscyklisterna man sponsrar vet Trek att det alltid finns utrymme för förbättring och det är just det som åstadkommit med den nya Top Fuel-serien!

Cyklopedin: Tjejcykling med Cykloteket Häggvik

Tjejcykling med Cykloteket Häggvik

En härlig grupp som varje tisdagkväll ger sig ut tillsammans för att cykla Mountainbike. Gruppen leds av personal från Cykloteket.

Cyklopedin: Nya Cannondale Caad13

Nya Cannondale Caad13

Cannondales Caad-serien har genom åren blivit synonymt med aluminium-prestanda av högsta klass och den nya Caad13 är verkligen inget undantag!

Cyklopedin: Nya Shimano XT

Nya Shimano XT

Legendarisk komponentserie i nytt utförande!

Cyklopedin: Nya Garmin Fenix 6

Nya Garmin Fenix 6

Få multisportklockor har ett lika solitt rykte som Fenix-serien och man kan utan att överdriva påstå att pressen är stor på Garmins klockfabrik när det är dags att ta fram och lansera en ny modell. Hur ska man förbättra det som användarna i mångt och mycket redan ser som perfekt?

Cyklopedin: Nya Specialized Epic

Nya Specialized Epic

Tänk vad härligt livet ändå kan vara ibland! Solen skiner, semestern närmar sig, vattnet är varmt och Specialized släpper en ny Epic. Lyckan är total om du frågar oss!

Cyklopedin: Nya Trek Supercaliber

Nya Trek Supercaliber

”Det här är drömcykeln som jag alltid har önskat mig, men som inte har funnits förrän nu. Jag kommer inte att tävla med någonting annat igen.” säger Jolanda Neff i Trek Factory Racing efter att ha tävlat på Treks senaste modell.

Cyklopedin: Om Bontrager Wavecel

Om Bontrager Wavecel

Nej, det är inte koden från Matrix som vi skådar... Det här är något bra mycket häftigare, nämligen framtiden bland hjälmmaterial. En uppfinning som i mångt och mycket kommer förändra sättet man konstruerar cykelhjälmar och till skillnad från Matrix är den här framtidsprodukten faktiskt på riktigt!

Cyklopedin: Nytt och hett från Garmins datoravdelning!

Nytt och hett från Garmins datoravdelning!

1030 Plus & 130 Plus - här hittar vi flera nya funktioner som just hjälper dig kämpa lite extra på träningspassen eller utmana dig lite extra när du är ute och härjar på stigarna i skogen.

Cyklopedin: Garmin Edge 530 & Edge 830

Garmin Edge 530 & Edge 830

Strax efter att cykeln uppfanns år 1885 släppte Garmin sin första Edge-modell och nästan lika länge som vi rullat på två hjul har den serie cykeldatorer hjälpt oss visa relevant data på ett lättillgängligt sätt.

Cyklopedin: Shimano GRX - Världens första gravelgrupp!

Shimano GRX - Världens första gravelgrupp!

Att Gravelcykling gått från att vara en fluga bland cykelnördar till en starkt växande trend är något som inte längre gå att blunda för och att branschledande Shimano nu släpper en komponentgrupp specifik för ändamålet känns lika väntat som välkommet - den nya Shimano GRX är här!

Cyklopedin: Betala hur du vill med Klarna

Betala hur du vill med Klarna

Med Klarna Checkout i mobilen blir betalningen lättare och smidigare än någonsin. Du kan även välja faktura, betala senare eller dela upp kostnaden.

Cyklopedin: Nya Garmin Varia RTL516 - Din nya favoritpryl!

Nya Garmin Varia RTL516 - Din nya favoritpryl!

En bakåtseende radar med lampa som varnar cyklister för bilar som närmar sig bakifrån. Visas på cykeldator, klocka eller mobiltelefon med både ljus och ljud.

Cyklopedin: Rekommenderas för barn upp till 7 år.

Rekommenderas för barn upp till 7 år.

I april 2019 tecknades det en överenskommelse om en nationell rekommendation för hjälmanvändning för barn upp till sju år. Bakom rekommendationen, som initierats av trafiksäkerhetsforskare vid Folksam, står 22 nationella aktörer. Några av dessa är Konsumentverket, Trafikverket, Akademiska sjukhuset, Cykelbranschen, NTF, MIPS och flera stora tillverkare och återförsäljare av cykelhjälmar. Rekommendationen är att barn upp till 7 år har hjälm med grönt spänne.

Cyklopedin: Trygg e-handel - vad innebär det?

Trygg e-handel - vad innebär det?

Certifieringen Trygg E-handel är till för att du som konsument ska känna dig lika trygg och säker när du väljer att handla på cykloteket.se som i våra butiker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan