• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Nyheter  Nya Trek Top Fuel

XC-raket med trailegenskaper

Uppdaterad XC-raket! Precis som proffscyklisterna man sponsrar vet Trek att det alltid finns utrymme för förbättring och det är just det som åstadkommit med den nya Top Fuel-serien!

Nya Trek Top Fuel

Top Fuel - en modell som synts under såväl världsmästare som motionärer och som utan tvekan etablerat sig som en av de absolut mest renodlade XC-modellerna på marknaden. Låter ju lite som en cykel som redan innan uppnått perfektion kan tyckas - men icke! Precis som proffscyklisterna man sponsrar vet Trek att det alltid finns utrymme för förbättring och det är just det som åstadkommit med den nya Top Fuel-serien!

Och om vi håller oss kvar vid tema just proffscyklister så ser man klart och tydligt att trenden hos deras cyklar går mot det lite "Trail-igare" hållet. Alltså lite mer allround med egenskaper lånade från de mer renodlade stigfantomerna. Den nya Top Fuel har därför fått en längre slaglängd med 120mm fram och 115mm bak samt en mer raceanpassad geometri som tillåter ett bredare styre och kortare styrstam vilket leder till att man får markant ökad kontroll i de tekniska partierna utan att göra avkall på styvhet och prestanda. Pricken över i:et är tillskottet av en modern hisspinne (ok... sadelstolpe) som enkelt sätter sadeln ur vägen vid knixiga utförskörningar. 

För den vetgirige har vår alldeles egen pryl-och-nörd-druid; "Mannen Med Skägget" (a.k.a. Martin) knåpat ihop en film med allt man behöver veta och lite till kring den nya Top Fuel-serien! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan