• Cykelservice i världsklass
  • Enormt utbud av cykel
  • Räntefri delbetalning med SVEA
Tillbaka
Cyklopedin  Reportage  På besök hos MIPS

Bakom kulisserna hos det svenska succéföretag!

Vi hade såväl ära som nöje att besöka huvudkontoret utanför Stockholm för att ta en titt bakom kulisserna och ta oss en rejäl pratstund med självaste grundaren Peter Halldin.

På besök hos MIPS

Att det numera sitter ett gult (eller gulprickigt) inlägg i de flesta cykelhjälmar man köper hos Cykloteket, och andra seriösa cykelhandlare, är något som de flesta av våra kunder lagt märke till. MIPS, eller Multi-Directional Impact Protection System, som det står för är en svensk innovation som vi, utan att överdriva, kan säga har totalt förändrat sättet vi ser på cykelhjälmar. Vi hade såväl ära som nöje att besöka huvudkontoret utanför Stockholm för att ta en titt bakom kulisserna och ta oss en rejäl pratstund med självaste grundaren Peter Halldin. 

Häng med i filmen här nedan och få ytterligare bekräftelse på varför du va smart som köpte en hjälm med MIPS. Har din hjälm du cyklar med idag inte MIPS? Då hittar du våra hjälmmodeller här eller strax under filmen så kan du uppdatera dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Cykloteket behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Cykloteket integritetspolicy.

Meny

Varukorg(0 artiklar )

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan